ΜΑΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΕΣ

 

Άρχισαν να βαράνε τα τέλια. Γίνεται πόλεμος βρώμικος και υπόγειος στον ΠΑΟΚ. Αλλοίμονο! Θα ήταν περίεργο να μην προσπαθούσαν να βάλουν τρικλοποδιές στον ΠΑΟΚ, όταν προηγείται στο πρωτάθλημα. Δεν κατάλαβα! Μόνον, δηλαδή, ο Ολυμπιακός σήμερα, χθες ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, θα γίνονται στόχος του παρασκηνίου; Όχι, βέβαια. Και ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να υποστηρίζει ότι τον αντιμετωπίζουν πούστικα. Ύπουλα. Άδικα.

Αυτά γίνονται μόνον στην Ελλάδα. Ομάδες που κατά γενική αναγνώριση θεωρούνται «μεγάλες»,να επιδεικνύουν δημόσια συμπεριφορά κωλοπετεινίτσας. Και το ρίχνουν στο παράπονο. Στην κλάψα.

Έχουν ανάγκη, όμως, να γαυγίζουν ότι τους… πολεμάνε. Γιατί; Επειδή είναι στην πραγματικότητα μικρές ομάδες. Και χρειάζονται τις δικαιολογίες τους στην περίπτωση που αποτύχουν.

Ποιος, ρε, να πειράξει σήμερα τον ΠΑΟΚ; Ουδείς τολμάει. Και με ποιο τρόπο, δηλαδή, να κάνει ζημιά αυτός που έχει στο μάτι τον ΠΑΟΚ; Όλο το σύστημα, ΕΠΟ, διαιτησία, διοργανώτρια του πρωταθλήματος, ελέγχεται από τον ΠΑΟΚ. Είναι παρών, δηλαδή ο ΠΑΟΚ σ’ ότι παίζεται, μπροστά και πίσω από τισ κάμερες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΠΙΑ ''ΒΛΕΠΕΙ'' ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΕΚ