Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ...

 

Κάθε βήμα της ΑΕΚ είναι πλέον πιο βαρύ. Αντιληπτό. Αναμενόμενο. Η ομάδα είναι σε πορεία σκληρού πρωταθλητισμού, μάλιστα σε δυο και τρία ταμπλώ. Και κύπελλο, και Ευρώπη. Χθες πήρε τον Αστέρα μόνο 1-0, γιατί η πίεση για οπωσδήτε, για... υποχρεωτική νίκη, μη χάσει έδαφος, είχε συνέπεια να δυσκολέψει την αποτελεσματικότητα της. Να μη σκοράρει περισσότερο από μια φορά, κι αυτή με κτύπημα πέναλτυ.

Ο ΠΑΟΚ,ο αντίπαλος δεν έχει το βαρύ πρόγραμμα της ΑΕΚ, που την προσεχή Πέμπτη την περιμένει το παλούκι με την ουκρανική Δυναμό. Αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει μετά από μια εβδομάδα στο Κίεβο. Πραγματικά, με όχι ίσους όρους η ΑΕΚ είναι στο κυνήγι του ΠΑΟΚ, με τον οποίον έχει ανοικτό λογαριασμό στο ματς της Τούμπας.

Το ταμείο, τελικά, που θα κάνει η ΑΕΚ θα εξαρτηθεί από τον Χιμένεθ. Έτσι ή αλλοιώς, τα πάντα όλα θα κριθούν από το πως θα διαχειριστεί τη συνέχεια ο προπονητής. Θεωρητικά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν ξεκάθαρο, μια εκτος ελέχγου λεπτομέρεια αρκεί να προκαλέσει ανατροπή. Όπως και να 'χει, στην συγκεκριμένη περίπτωση της ΑΕΚ, την τύχη της ορίζει ο προπονητής.

Απαιτούνται λεπτοί και ευαίσθητοι χειρισμοί από τον Ισπανό. Αν έχει ρέντα στις ζαριές του και αισθάνεται ασφαλής, σίγουρος για τον εαυτό του, και για τις επιλογές του δεν θα έχει πρόβλημα με τους παίκτες του, τότε τα άστρα θα είναι ευνοϊκά.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ