ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΜΕ DNA ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Ο πρώτος Έλληνας βασιλιάς ήταν ξένος. Βαυαρός, Ότο στο όνομα, όπως ο Ρεχάγκελ. Δεν τον διάλεξαν στον κλήρο αυτόν τον Όθωνα, το παιδί ήταν περισσότερο Έλληνας από πολλούς πατριώτες, οι οποίοι είχαν ξεχάσει πώς είναι Έλληνες, μετά από 400 χρόνια στο κεφάλι τους επάνω τον Τούρκο. Δεν υπήρχε τότε στην Ευρώπη όλη μεγαλύτερος ελληνιστής από τον βασιλιά της Βαυαρίας, τον πατέρα του Ότο.

Έτσι και στον Παναθηναϊκό. Μετά το καταστρόφ με τον αγνώστου οπαδικής ταυτότητας Αλαφούζο, αποφάσισαν να παραδώσουν την ομάδα μόνον σε βαζελόφρονα. Σε βαζελοαίματο. Όπως λέμε γαλαζοαίματο. Γνωστό, βέβαια, ότι οι βασιλείς δε έχουν κόκκινο αίμα στις φλέβες τους, γαλάζιο έχουν.

Παρελθόν ο κάποιος Διαμαντόπουλος στον Παναθηναϊκό και στη θέση του, λέν,ε θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής άτομο με DNA Παναθηναϊκού. Βέβαια. Και θα ζητηθεί από τον νέο έτσι να φέρνει ποδοσφαιριστές από κούνια Παναθηναϊκούς. Μόνον έτσι θα αναστηθεί η ομάδα.

Λέμε μαλακίες; Μαλακίες, βέβαια. Αυτές, όμως, τις χοντρομαλακίες τις λένε και τις γράφουν στα σοβαρά διότι, όπως φαίνεται, υπάρχουν αρκετοί με DNA μαλάκα που τις διαβάζουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΠΑΟΚ ΤΟ 1-1 ΑΕΚ- ΔΥΝΑΜΟ