ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΛΑΖΑΡΟ, ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ

 

Πολύ μεγάλο παιχνίδι έκαναν στο Κίεβο ο Χριστοδουλόπουλος και ο Μπακασέτας. Κι όμως, πριν η ΑΕΚ σκοράρει, πριν βάλει το γκολ της πρόκρισης, οι δύο παίκτες αντικαταστάθηκαν. Γιατί;

Ο μεν Λάζαρος διότι κουράστηκε. Όχι για να τον κρατήσει ο Χιμένεθ ετοιμοπόλεμο στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τα έκανε όλα ο παίκτης, αλλά δεν είναι για 90 λεπτά. Προηγήθηκε, τρία λεπτά ενωρίτερα, στο 70, η αλλαγή του Μπακασέτα, ο οποίος επίσης έδωσε ποιότητα στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν έπαιζε πίσω από τον Αραούχο αλλά και πλευρικά, ενώ επιχείρησε σουτ, όπως ο Χριστοδουλόπουλος.

Στη θέση του Μπακασέτα μπήκε ο Κλωναρίδης, λόγω της ταχύτητας του, όμως «φάνηκε» μόνον… αμυντικά. Ο Γιακουμάκης στη θέση του Χριστοδουλόπουλου, ως φόβητρο, ως δεύτερος σέντερ-φορ, να γίνει πιο επιθετική η ΑΕΚ. Από 4-2-3-1 σε 4-4-2. Ήταν απών ο Γιακουμάκης, όμως.

Για να συνεχιστεί η προώθηση της ΑΕΚ μπήκε ο Αϊνταραβιτς, αντί Γαλανόπουλου, όμως κι’ αυτός δεν βοήθησε να ανεβάσει στροφές η ΑΕΚ στην, κατά τα άλλα, πιο σπουδαία εμφάνιση της στην Ευρώπη. Ήταν μία ΑΕΚ πανάξια για χειροκρότημα. Δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από τις ομάδες που προκρίθηκαν στους «16» του γιουρόπα και θα προκριθούν στους «8» και στους «4». 

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ 3-0 ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ!