Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Η ΑΕΚ κτυπάει πρωτάθλημα. Σ’ αυτή τη φάση περισσότερο από ποτέ. Ξεκίνησε, βέβαια με στόχο να το πάρει, αλλά ήταν τόσο φαβορί όσο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Με την κατραπακιά στον ΠΑΟΚ και το νοκ- άουτ του Ολυμπιακού η ΑΕΚ έγινε πλέον αληθινή υποψήφια για το κατσαρόλι. Γιατί, λοιπόν, ο Μελισσανίδης να μην τα βρει με τον Μαρινάκη; Κουβέντα του μαλάκα είναι αυτή.

Τι άλλο θα πει ο μαλάκας, παρά μαλακία. Μία κουβέντα άσκεφτη. Την αμολάει χωρίς να σκεφτεί αν στέκεται, αν έχει βάση η παπαριά του.

Δεν χρειάζεται η πληροφόρηση! Φτάνει και περισσεύει η σκέψη. Ακόμα, δηλαδή, κι αν ο σοβαρός, όχι κάποιος χάλιας, ξεφουρνίσει ότι ο Μελισσανίδης και ο Μαρινάκης τακίνιασαν, ο καθένας με μυαλό αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν γίνεται.

Σύμφωνοι, ο Ολυμπιακός με ομάδα που έχει αρρωστήσει σαβουρίτιδα είναι εκτός κόλπου. Άρα, τσιμπάνε κάποιο με την μαλακία που λένε αλλά και γράφουν οι μαλάκες ότι ο Μαρινάκης για να την σπάσει του Σαββίδη, θα… βοηθήσει τον Μελισσανίδη.

Μελισσανίδης και Μαρινάκης είναι ορκισμένοι εχθροί. Συμβαίνει να συμμαχήσουν δύο άτομα που στο παρελθόν ήθελαν ο ένας να ανατινάξει τον άλλον. Ισχύει αυτό στην περίπτωση Μελισσανίδη - Μαρινάκη; Λαμβάνεις υπ’ όψιν δύο τινά:

1. Ο Μαρινάκης στο παρασκήνιο είναι καμμένα λάδια από τη μία και από την άλλη το σύστημα Σύριζα τον έχει στο σημάδι. Άρα, η ζημιά για την ΑΕΚ θα είναι να περιμένει… αβάντα από άτομο που έχει μπλεξίματα με την δικαιοσύνη.

2. Ο Μελισσανίδης δεν έχει εμπιστοσύνη στη μπέσα του Μαρινάκη. Είναι απόλυτα διαθέσιμος ως ΑΕΚ και ως άτομο ο τίγρης για ανοικτή συνεργασία, θεσμικού τύπου με τον Ολυμπιακό, ποτέ και με τίποτα σε προσωπικό και παρασκηνιακό επίπεδο με τον Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!