ΑΓΚΑΘΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ… ΤΣΙΠΡΑ

 

Ξαναζεσταμένο φαγητό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκέπτεται σοβαρά να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και να την πάει στο… ΟΑΚΑ. Είναι, λένε, σε επαφή με την… κυβέρνηση, η οποία μάλλον ξέχασε την επιθυμία του… Τσίπρα να φτιάξει το γήπεδο στο Γουδή.

Δεν χρειάζεται να πούμε ποιος «εξωδιοικητικός» της ΠΑΕ στήνει αυτά τα παραμυθάκια, που βολεύουν. Το άξιο παρατηρήσεως είναι πόσο εύκολα τσιμπάνε τα ΜΜΕ και εντελώς αβασάνιστα πουλάνε φούμαρα. Ανύπαρκτα γεγονότα.

Και στον Τζίγγερ Βαρδινογιάννη, επί κυβέρνησης τόσο από το ΠΑΣΟΚ, όσο και αργότερα από την ΝΔ, είχαν προτείνει να εγκατασταθεί η ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ. Και να παραχωρηθεί το δικαίωμα να φτιάξει σουίτες, ρεστοράν, καταστήματα, πάρκινγκ, μπαρ, ταβέρνες κ.α.

Μπίζνες, δηλαδή. Να αναλάβει ένας ιδιώτης, προκειμένον να μην επιβαρύνει το δημόσιο στο κόστος λειτουργίας των εγκαταστάσεων στο ΟΑΚΑ.

Όσο κι αν εκτιμηθεί ως συμφέρουσα μία τέτοια μπίζνα, καθίσταται απαγορευτική, εντελώς, αν εμπλέκεται και το πρόβλημα να… αποκατασταθεί, να «εξυγιανθεί» η καταχρεωμένη ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μην λέμε πολλά. Δεν υπάρχει επενδυτής για τον Παναθηναϊκό. Κακώς και με σκοπιμότητα μπερδεύουν το όνομα του φαρμακέμπορα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ