ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

 

Στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, οποίος συνηθίζει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του σε συνωμοτικού τύπου πρωτοβουλίες, θεωρείται ο αρχιτέκτων του δημοσίου show τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το επενδυτικό κονσόρτσιουμ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όλες οι υποψίες στρέφονται στο εν λόγω άτομο, που για μία φορά ακόμα λανσάρει υποψήφιους επενδυτές στην προβληματική ΠΑΕ, η οποία κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, λόγω των χρεών της σε παίκτες, προπονητές κ.α.

Από την άλλη, σύμφωνα με τη λογική, είναι μάλλον απίθανο να είναι ολότελα φανταστικό το ενδιαφέρον επενδυτών για τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα, «κάτι» υπάρχει, όμως αυτό το «κάτι» είναι τόσο θολό, τόσο απόμακρο, με την έννοια ότι απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες για να… αρχίσει να παίρνει σχήμα η… σκέψη της παραχώρησης του ΟΑΚΑ. Άρα, δεν δικαιολογείται με τίποτα ο επικοινωνιακός σαματάς για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό. Απλά εξυπηρετεί ολοφάνερες σκοπιμότητες.

Παίζει κι’ άλλη υποψία στην πιάτσα. Ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Μαρινάκης ζήτησε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στηρίξει τον Αλαφούζο, που είναι στο σημάδι των οπαδών του Παναθηναϊκού. Πράγματι, ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού έκανε μία δήλωση υπέρ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Μέχρι εκεί;

Ποια άλλη εξήγηση να δώσει κανείς όταν πλέον ο Γιαννακόπουλος δείχνει να έχει τσιμπήσει ότι έχει ψωμί αυτή η ιστορία των Άγγλων επενδυτών; Μία ιστορία που απομακρύνει τον Αλαφούζο από το κάδρο των ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ΠΟΙΟ… ΦΙΔΙ, ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ