Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ… ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

 

Με μια σακαράκα μερσεντές ερχόταν από την Κόρινθο στην Αθήνα ένας τύπος και έπαιρνε το ρεγάλο του από την Καραγιώργη Σερβίας, τα γραφεία της Μότορ - Όιλ. Οι Βαρδινογιάννηδες είχαν τον Παναθηναϊκό, βοηθούσαν και τον ΟΦΗ, χαρτζηλικωναν και τον κουμανταδόρο της ομάδας της Κορίνθου, μη μανουριάζει και ξεσηκώνει τον κόσμο για την ραφηναρία στους Αγίους Θεοδώρους.

Πόσο αξιόπιστη να είναι η Super League, η συντεχνία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, όταν αποφασίζουν ακόμα άτομα σαν και τον λεχρίτη της Κορίνθου, πριν 30 χρόνια; Και να μην είναι λαμόγια κάποιοι που θα ψηφίσουν σήμερα για να κρατήσουν σε μηχανική υποστήριξη τον Παναθηναϊκό, σίγουρα είναι υπάλληλοι των αφεντικών τους. Που σημαίνει ότι δεν εκπροσωπούν ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε την ΠΑΕ που τους μισθοδοτεί.

Συμβούλιο σήμερα το απόγευμα στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος. Έκτακτο. Εκτός προγράμματος. Για να αποφασίσουν να μην υποβιβάζεται στην Β’ εθνική, όπως ισχύει από τον Νοέμβριο του 2015, η ΠΑΕ που χρωστάει. Που δεν πληρώνει. Με μια άλλη κουβέντα να ξεκινήσει το προσεχές πρωτάθλημα με μια βόμβα στα θεμέλια της ανωμαλίας. Να ανοίξει στα ίσα ο μονόδρομος της αρπακτής. Να μην υπάρχει τίποτα όρθιο.

Επειδή οι μισές ΠΑΕ πεινάνε. Δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Και γιατί, με ποια λογική να υπάρχει πρωτάθλημα με τζαμπατζήδες; Με άδειες κερκίδες. Πρωτάθλημα που θα ‘ναι πανέτοιμο κάθε στιγμή να επιτεθεί στην κοινωνία. Πρωτάθλημα δυναμίτης με ολότελα προβλέψιμες αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΔΕΛΦΩΝ, ΞΑΔΕΛΦΩΝ, ΑΝΗΨΙΩΝ, ΒΑΦΤΙΣΗΜΙΩΝ…