Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 

Χίλια μπράβο στους παίκτες του Παναθηναϊκού και στον προπονητή τους. Απλήρωτοι, απροπόνητοι, επαγγελματίες με ανασφάλεια, σε μία ομάδα με τόσες ελλείψεις και κέρδισαν την Νο4 ομάδα της βαθμολογίας. Αληθινά, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία νίκη αυτή του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου. Είναι η ντροπή του πρωταθλήματος.

Είναι ο διασυρμός του πρωταθλήματος να χάνει ομάδα κορυφής, ο Ατρόμητος, από αντίπαλο χωρίς παρόν και αύριο. Η νίκη του Παναθηναϊκού είναι η επιβεβαίωση ότι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι της πλάκας. Για όποιον βλέπει. Για όποιον θέλει να βλέπει την πραγματικότητα. Για όποιον ερμηνεύει την αλήθεια των γεγονότων.

Στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός είναι εκτός πρωταθλήματος. Του αφαιρούνται βαθμοί γιατί φεσώνει ποδοσφαιριστές. Ξεκίνησε τη σαιζόν με παίκτες βασικούς που σήμερα είναι χαίρετε διότι τους ξεπούλησε. Κερδίζει, όπως χθες τον Ατρόμητο, κι αυτό το αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό δεν έχει καμία βαθμολογική σημασία. Κανένα νόημα. Εκτός από ένα. Ότι το πρωτάθλημα είναι σα να μη γίνεται.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο... ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ