ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΙΛΑΝΔΟ

 

Ξυπνάς ένα πρωί και διαβάζεις ότι ένας άγνωστος επιχειρηματίας, από την Ταϊλάνδη, λέει, κι αυτό που λέει το γράφει αέρα πατέρα ο δημοσιογράφος, ότι θέλει να… βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Από που κι ως που;

Αυτό θα σκεφτεί ο λογικός άνθρωπος. Από που κι ως που; Ένας από το πουθενά ξαφνικά ξύπνησε ένα πρωί και σκέφτηκε «Ποιος έχει σήμερα σειρά να τον βοηθήσω;». Κι ένας συνεργάτης του Ταϊλανδού πρότεινε να βοηθήσει τον... Παναθηναϊκό. Επειδή, ίσως, ο μεγαλομέτοχος αυτής της ομάδας, πώς είπες πως την λένε, α, Παναθηναϊκός, είναι σε δύσκολη θέση. Τον κυνηγάνε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Δεν είπε ότι θέλει να βοηθήσει μόνον τον Παναθηναϊκό ο Ασιάτης επιχειρηματίας. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει να… βοηθήσει. Πώς το εισπράττεις κι αυτό;

Φοβερά πράγματα. Το σωστό και πρέπον θα ήταν το εξής: Ο Ταϊλανδός και όποιος άλλος ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, να μας πει «Εκτιμώ πώς το συγκεκριμένο κλάμπ Παναθηναϊκός προσφέρεται για επένδυση». Αυτό, ναι. Όταν ο επιχειρηματίας το παίζει πατριάρχης Ιεροσολύμων, τότε η δουλειά βρωμάει. Η σκέψη πάει στο κακό.

Κίνδυνος- θάνατος είναι ο επιχειρηματίας σαν τον Αλαφούζο που πήρε τον Παναθηναϊκό όχι ως επενδυτής αλλά ως… σωτήρας και έστελνε twit για να επιτεθεί στον Μαρινάκη, στην ΕΠΟ και γενικά να κάνει το προσωπικό του παιχνίδι. Κίνδυνος- θάνατος είναι ο επιχειρηματίας σαν τον Σαββίδη που πήρε τον ΠΑΟΚ και αντί να φροντίζει να κερδίσει λεφτά από το ποδόσφαιρο, όπως είναι το σωστό, αυτός μπουκάρει στο γήπεδο οπλισμένος.

Αν, λοιπόν, κι αυτός ο Ταϊλανδέζος θέλει να… βοηθήσει τον Παναθηναϊκό κι όχι την τσέπη του, είναι σκέτη νάρκη στο πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα και οι ΠΑΕ έχουν ανάγκη από επιχειρηματίες χωρίς να τους απασχολεί η πρωτοσέλιδη δημοσιότητα, αλλά να ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ να παρουσιάζουν εμπορικό προϊόν, και να κερδίζουν χρήματα από το ποδόσφαιρο. Θεμιτό και να «χρησιμοποιούν» νόμιμα την ΠΑΕ συμφερόντων τους, για άλλες μπίζνες στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΟΥΣΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ