ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ!

 

Αυτό μόνον στην Ελλάδα θα συνέβαινε. Και συνέβη χθες. Σε καμία χώρα της Ευρώπης της Δυτικής αλλά και της Ανατολικής, όπου μέχρι το 1990 κυριαρχούσε ο κρατισμός. Θα ήταν προσβλητικό και για την πλέον καθυστερημένη χώρα της Αφρικής και της Ασίας, αν φανταστεί κανείς πώς θα συνέβαινε σ’ αυτήν ο,τι διαπραχθεί χθες στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Αποφασίστηκε, λοιπόν, από την διοργανώτρια του…, εδώ γελάμε…, «επαγγελματικού» πρωταθλήματος ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν πλέον και ΠΑΕ που δεν πληρώνουν. Που χρωστάνε. Που κυκλοφορούν στην πιάτσα ως ζημιογόνες επιχειρήσεις. Και η εν λόγω σούπερ απόφαση της super league δεν είναι το χειρότερο!

Επισημοποιείται πλέον με τον πιο… νόμιμο τρόπο η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ του πρωταθλήματος. Θα ξεκινούν τη σαιζόν και ΠΑΕ με μείον 6 βαθμούς! Το απόλυτα αδιανόητο. Ο,τι πιο φρικτό και κωλομπαρίστικο από καταβολής.

Θα συμμετέχουν στο ΙΔΙΟ πρωτάθλημα ΠΑΕ με ΑΝΙΣΟΥΣ όρους εξ αρχής! ΠΑΕ ανίκανες να αδειοδοτηθούν. Το ερώτημα είναι γιατί η συντεχνία των ΠΑΕ έφτασε σε τούτη την εξωφρενική και γελοία συνάμα αυτοπαξίωση του προϊόντος τους; Να παρουσιάζουν στο ποδοσφαιρικό κοινό, όχι μόνον σκάρτο θέαμα, όπως μέχρι σήμερα, αλλά και ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ;

Για να «σώσουν» τον Παναθηναϊκό. Για να αποφύγει τον υποβιβασμό η ΠΑΕ του μεγαλομέτοχου Αλαφούζου. Με την παρασκηνιακή «συναίνεση» της κυβέρνησης, η οποία δεν θέλει με τίποτα επί των ημερών της να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

''ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ'' ΚΑΙ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ