Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»

 

Μήνυση, λέει, θα κάνει στον Αλαφούζο η «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Τι κόλπο είναι αυτό! Βαράνε όλοι τον μεγαλομετόχο της ΠΑΕ, στο παιχνίδι μπήκε και η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», με πρόεδρο την κυρία Τατιάνα Πυτιχούτη, κόρη του μακαρίτη ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Κατ’ αρχήν. Τι εστί «Παναθηναϊκή Συμμαχία»; Γιατί και πώς βρέθηκε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την περιβόητη πολυμετοχικότητα. Και τι έγινε, και πώς, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» μετατράπηκε σε μικρομέτοχο, στην πραγματικότητα ένα ανύπαρκτο μέγεθος.
Με μία άλλη κουβέντα η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» είναι ΥΠΟΛΟΓΗ για το όποιο αλισβερίσι της με την ΠΑΕ και προσωπικά τον Αλαφούζο. Πρώτα να μας εξηγήσουν πώς το μετά Βαρδινογιάννη «λαϊκό» καθεστώς στον Παναθηναϊκό εξελίχτηκε σε μία νύχτα μονοπροσωπικό. Και μετά, οι κυρίες και οι κύριοι της «Παναθηναϊκή Συμμαχία», αν δεν τους κάνει κόπο, να μας πουν ποιο σέρβις έκαναν στην ΠΑΕ σχετικά με τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων στα παιχνίδια της ομάδας.

Με τις ''προσκλήσεις'' που δεν ήταν προσκλήσεις. Και που πήγαιναν όσα φράγκα μάζευε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» προς όφελος ή σε βάρος του δημοσίου. Αν δεν γνωρίζει η κυρία Τατιάνα, πρόεδρος από τον περασμένο Ιανουάριο, ας ρωτήσει τους κ.κ. Κωνσταντίνου, Βλάχο, και σίγουρα τον κ. Στάμο. Πρώτα αυτό και μετά να ζητάει τα ρέστα στο όνομα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ