ΕΓΙΝΕ ΚΙΟΛΑΣ Η... ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ;

 

Αυτά συμβαίνουν μόνο στα καφενεία. Στις μικτές μπυραρίες. Σε ομάδα παλαίμαχων που παίζει για πλάκα. Να αντικατασταθεί ο προπονητής παραμονές αγώνων, μάλιστα μουντιάλ. Συνέβη στην Ισπανία. Απίστευτο. Κι όμως αληθινό.

Ισπανικό λάθος! Αυτή είναι η σωστή διατύπωση. Το γεγονός η Ισπανία θα εμφανιστεί απόψε στις 9 μ.μ. στο πρώτο της παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία με… άλλον προπονητή, όχι τον κανονικό, χρεώνεται στην Ισπανία. Σ’ όλο το ποδόσφαιρο της χώρας.

Φοβερά πράγματα. Το πρώτο κλαμπ της γης, η Ρεάλ Μαδρίτης. Και η πρώτη σε παρασκηνιακή επιρροή παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η ισπανική έχουν συμμετοχή στην απίστευτη γκέλα. Γνωστοποιήθηκε ότι ο προπονητής της εθνικής Λοπετέγκι συμφώνησε με την Ρεάλ, να αντικαταστήσει τον Ζιντάν στον πάγκο της βασίλισσας. Και γιατί δεν περίμεναν να το ανακοινώσουν τη λήξη του μουντιάλ;

Τέλος πάντων, η ισπανική ομοσπονδία θεώρησε προσβλητική την απόφαση του Λοπετέγκι και τον… απόκλεισε από το μουντιάλ. Τι σημαίνει αυτό; Ισπανική υποχώρηση; Εννοώ ότι η ξαφνική αλλαγή προπονητή θα προκαλέσει “κάτι” στην ομάδα, θα την βγάλει από τα νερά της; Πιθανόν! Χωρίς να αποκλειστεί να περάσει στο ντούκου ο… σάλος. Ή ακόμα να ωφελήσει την Ισπανία η παρουσία στον πάγκο του Ιέρο.

Διαβάστε ακόμα:

H MEΓAΛH ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ