ΙΣΠΑΝΙΑ- ΡΩΣΙΑ, ΣΗΚΩΝΩ ΧΕΡΙΑ!

 

Ματσάρα! Το λες και πριν καν ξεκινήσει. Ναι, είναι μια άλλη διάσταση στη μαγεία, στο μαγνητισμό που προκαλεί η μπάλα. Να σε φτιάχνει το παιχνίδι από τα πριν επειδή αγνοείς τι θα προκύψει, πώς θα εξελιχθεί το έργο από τη μια και από την άλλη γιατί το ‘χεις σίγουρο, πώς οι δύο αντίπαλοι θα χύσουν αίμα για την πρόκριση.

Όπως η Ισπανία στις 5 σήμερα και η Ρωσία. Δύο αμάδες από άλλο πλανήτη. Καμία σχέση μεταξύ τους. Η Ισπανία είναι μια Μέκα του ποδοσφαίρου, η Ρωσία είναι εκτός κόλπου. Έξω από το χάρτη. Να, όμως, που η «Ράσα» ονειρεύεται μέχρι το κύπελλο. Γιατί, όχι;

Η Γερμανία είναι χαίρετε, η Αργεντινή για κλωτσές, η Ιταλία απουσιάζει, η Βραζιλία δεν τρομάζει. Γιατί, λοιπόν, σκέπτονται οι Ρώσοι με τα δικά μας τανκ και μιγκ να μην κάνουμε την έκπληξη. Στο φινάλε παίζουμε στην έδρα μας.

Η Ισπανία; Κρυφά χαρτιά. Δεν μας τα έδειξε στα τρία προηγούμενα ματσάκια. Αν δεν απλώσει, και με διάρκεια, την κλάση της απέναντι στην ορμητικότητα των Ρώσων, θα πάει για διακοπές στους Κανάριους Νήσους. (Φωτο, Ισπανία- Πορτογαλία 3-3)

Τι βλέπω; Περιττή ερώτηση. Σηκώνω χέρια. Το ‘χω βουλωμένο. Στο ψιθυριστό λέω Ρωσία, για να μην μ’ ακούσει κανείς.

Διαβάστε ακόμα:

ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΑΒΑΤΗ