ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ- ΠΑΙΡΟΖ

 

Ρε, πλάκα κάνουμε; Δεν ξέρω κανέναν επιχειρηματία να πουλάει μια εταιρεία του και μα μην το ανακοινώνει ο ίδιος. Σοβαρά. Δημόσια. Υπεύθυνα. Να μην το μαθαίνουμε από τους… αόρατους ''συνεργάτες'' του Αλαφούζου. Χωρίς καν να αναφέρονται στα ρεπορτάζ ποιοι είναι αυτοί οι ''συνεργάτες''. Κι αν αύριο θα παραμείνουν, φανερά κι όχι, στον Παναθηναϊκό επί ιδιοκτησίας Παϊροζ.

Μεθαύριο Τρίτη, λοιπόν, σύμφωνα με τη «διαρροή» δημοσιογραφικού τύπου, ο Ταϊλανδέζος Παϊροζ έρχεται πάλι στην Αθήνα για τις υπογραφές. Θα ολοκλυρωθεί, λέγεται, και τυπικά η εξαγορά της ΠΑΕ.

Τι ακριβώς θα αγοράσει ο Παϊροζ; Με πόσα λεφτά; Και, τέλος, ποιος θα είναι το αληθινό αφεντικό της ΠΑΕ; Αυτονόητο ότι όλα να γίνουν στο φως οφείλουν να τα δώσουν οι δύο πλευρές, Αλαφούζος και Παϊροζ. Να ενημερώσουν επαρκώς τόσο το κράτος και τις ποδοσφαιρικές αρχές, όσο και τον οπαδικό κόσμο της ομάδας. Και ταυτόχρονα να διαλύσουν τους ψιθύρους.

Το μόνο γνωστό είναι ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι χρεωμένη. Σύμφωνοι, για το καλό της ομάδας, για την ιδέα του συλλόγου, για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος πουλάει. Και γι’ αυτούς τους αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος λόγους αγοράζει ο Ταϊλανδός. Με πόσα λεφτά; Και πόσα λεφτά του… Παϊρόζ θα πάνε στο ταμείο της ΠΑΕ, στις υποχρεώσεις της και στον Αλαφούζο προσωπικά;

Το ότι συμφώνησαν Παϊρόζ και Αλαφούζος δεν λέει τίποτα. Ότι έδωσαν τα χέρια για να αλλάξει σελίδα ο Παναθηναϊκός, δεν λέει τίποτα. Θα ''μιλήσουν'' μόνον τα χαρτιά και οι καταθέσεις στην τράπεζα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΕΙ