ΝΑΡΚΗ Ο ΝΕΥΜΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

 

Η Βραζιλία λες κι όλα τα περιμένει από τον Νεϋμάρ. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες στην εθνική ομάδας που να πιστοποιούν την αξία και τη διαφορά ποιότητας της λατρεμένης κάποτε ποδοσφαιρικής σχολής της Βραζιλίας. Υπ’ όψιν ότι το μεγάλο όπλο της Βραζιλίας και η υπεροχή της σε σύγκριση μ’ άλλες χώρες, ήταν η πληθώρα ταλέντων. Το πρόβλημα ήταν ποιους να πρωτοδιαλέξουν εν όψει μουντιάλ.

Σήμερα, τι βλέπουμε; Νεϋμάρ και τα μυαλά στα κάγκελα. Πράγματι, ο Νεϋμάρ έχει διαφορά από τους συμπαίκτες του. Πράγματι, στις προσωπικές του ενέργειες οφείλεται η πρόκριση στους «8», η νίκη επί του Μεξικού. Στις δικές του ενέργειες και στα δύο γκολ.

Μάλλον είναι επικίνδυνο, το ρίσκο, για μια ομάδα να τα περιμένει όλα από έναν παίκτη. Κάπως έτσι έγινε και το 2014. Ο Νεϋμάρ της Μπαρτσελώνα τότε ήταν πάλι ο μοναδικός. Ο θεός. Ο αλλοίμονο μας και δεν μπορέσει να αγωνιστεί, λόγω πρόσφατου τραυματισμού. Τελικά;

Η Βραζιλία δεν απέτυχε απλά. Διασύρθηκε, μέσα στην έδρα της από την Γερμανία (7-1). «Ευτυχώς» για τον Νεϋμάρ που απουσίασε από εκείνο το ματς- ντροπή.

Νο 1 είναι σήμερα ο Νεϋμάρ, οι μετοχές του οποίου ανέβηκαν μετά το 2-0 επί του Μεξικού. Την Παρασκευή θα παίξουν Βραζιλία- Βέλγιο για τους «4». Η παρουσία του Νεϋμάρ πόσο… διευκολύνει τους Βέλγους, πόσο ευνοεί τους Βραζιλιάνους, όταν στηρίζονται σ’ έναν παίκτη;


Διαβάστε ακόμα:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ!