Ο ΠΑΙΡΟΖ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!

 

Επιτέλους! Έρχεται ο Παϊρόζ. Σωθήκαμε! Με πόσα λεφτά θα σώσει τον Παναθηναϊκό; Κυκλοφορεί στα μήντια το νούμερο 20 εκατομμύρια, για πρώτη δόση. Αξιόπιστα τα ντόπια ΜΜΕ, όμως ο Σιωπήλης έχει αγωνία. Μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ δεν είδε ούτε ένα ευρώ από τον Ταϊλανδό. Ούτε και από τον γιο του.

Ο ξάδελφος του Τσίπρα, Τσίπρας κι αυτός, λένε ότι είναι γάτα με πέταλα. Κοιμάται με μάτια ανοικτά. Γι αυτό πρότεινε το απίθανο. Να συμπράξουν τα δύο κοσόρτσιουμ με μπίζνες στο ΟΑΚΑ. Ο Παϊρόζ του Αλαφούζου και οι Εγγλέζοι του Γιαννακόπουλου.

Και ποιος δεν θέλει το ΟΑΚΑ. Το φιλέτο. Να σηκώσουν 2-3 ξεχοδοχεία εκεί μέσα, και να τα περιτριγυρίσουν με ρεστωράν, παιδότοπους, εσπρέσο, πίτσες, σουβλάκια, μέχρι στρηπτηζάδικα, μασατζήδικα, ο,τι θες, να γλύφεις τα δάκτυλα.

Είμαστε στην ανησυχία του Σιωπήλη. Στο πακέτο Παϊρόζ. Και στο έμβασμα του ενός ευρώ. Χρήμα απ’ έξω, σπαρταριστό. Μήπως ήρθε σε δολάρια το ένα ευρώ. Θα δείξει το ΒΑΣ, η βεβαίωση κατάθεσης συναλλάγματος. Το πόσο του ενός ευρώ είναι αρκετό να πορρυτεί η ΠΑΕ για τέσσερα χρόνια.

Αδιευκρίνιστο είναι το άλλο. Θα παραστούν, λέει, μαζί Αλαφούζος και Παϊρόζ. Σε ποιο θέατρο; Μήπως σε συμβολαιογραφείο. Σε σουίτα ξενοδοχείου. Στο δωμάτιο που είναι η ΠΑΕ, εκεί που φτιάχνει καφέ η κοπέλλα των γραφείων; Θα το μάθουμε κι αυτό από τα μήντια.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!