Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ… ΠΑΙΡΟΖ

 

Τα ξεκάθαρα πράγμα άρχισαν να… ξεκθαρίζουν στον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό πέφτει κλάμα στον κόσμο της ομάδας. Η ΠΑΕ του Αλαφούζου είναι στο πουθενά. Ουδείς μασάει το παραμύθι της... σωτηρίας από κάποιον Παϊρόζ. Έναν άνθρωπο, δηλαδή, εντελώς άγνωστο στον Παναθηναϊκό, εντελώς ξένο με την Ελλάδα.

Καμία υποχρέωση δεν έχει ο Ταϊλανδός κύριος να… σώσει τον Παναθηναϊκό. Από που και ως που. Και γιατί; Το όνομά του απλά μπήκε πανηγυρικά στα στημένα ρεπορτάζ από τη στιγμή που τον ανακάλυψε ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος. Το τι μαγειρεύουν οι δυο τους, είναι μάλλον υπόθεση που αφορά τους ίδιους και, καθώς φαίνεται από μακριά, όχι και τον Παναθηναϊκό.

Το θλιβερό είναι ότι δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Φούσκα ήταν κι έσκασε ο επικοινωνιακός μηχανισμός που τις τελευταίες εβδομάδες μεθόδευσε την προσπάθεια να πέσει στάχτη στη φωτιά. Ότι όλα μπαίνουν στο δρόμο τους και η εναλλαγή ιδιοκτησίας (;) περιέχει όλα τα στοιχεία παλινόρθωσης του Παναθηναϊκού.

Με τα ψέματα δεν γίνεται δουλειά. Η μαύρη αλήθεια ρίχνει τη σκιά της στην πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός είναι στο σημείο μηδέν. Καθηλωμένος. Ανίκανος να σηκώσει το βάρος του. Να κοιτάξει στα μάτια τους ανταγωνιστές του.

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στο ερασιτεχνικό, όμως είχε μόνιμη συντροφιά την ελπίδα. Δικαιολογημένα. Ο Παναθηναϊκός εδώ και μήνες είναι στη διαδικασία του αργού θανάτου, χωρίς ελπίδα. Δικαιολογημένα. Μόνον τα ονόματα Αλαφούζου και Παϊρόζ δεν παίζουν στην ελπίδα του Παναθηναϊκού.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ