Ο ΠΑΟΚ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΑΚ

 

Ομάδα με περισσότερα απ΄αυτόν κυβικά απέκλεισε ο ΠΑΟΚ, μάλιστα με δυο νίκες, και το εντυπωσιακό 3 – 0 εκτός. Παρακάτω. Δεν στέκεσαι εδώ. Γιατί; Δεν λέει τίποτα, επί της ουσίας, για τον ΠΑΟΚ μια τέτοια επιτυχία, πράγματι. Γιατί;

Πρώτον. Η ομάδα της Ελλάδος, κι όχι της Μακεδονίας που λένε, διότι Μακεδονία είναι πλέον και τα Σκόπια, αντιμετώπισε την Βασιλεία περίοδο που η ομάδα της Ελβετίας έκλεινε ένα σπουδαίο κύκλο. Για να επανέλθει, αν θα επανέλθει, θα χρειαστεί χρόνο, άγνωστο πότε, και να ξαναγίνει εκείνη της επταετούς παρουσίας σερί στους ομίλους του champions league.

Δεύτερον. Με μια μόνο επιτυχία, μια μόνο πρόκριση δεν αλλάζει κλάση καμιά ομάδα. Ποτέ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να ντουμπλάρει, με τον αποκλεισμό και της Σπάρτακ Μόσχας, για να κάνει το ένα βήμα παραπέρα.

Παίκτες έχει ο ΠΑΟΚ. Αυτοπεποίθηση έχει. Η ομάδα και αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι. Τι ανάγκη έχει; Τι χρειάζεται για να μην τη ξαναπατήσει, όπως στο πρόσφατο παρελθόν; Αν το γνωρίζει τι είναι αυτό που της λείπει, και το ελέγξει, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός για τους ομίλους του champions league.