ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

 

Η ίδια ιστορία και φέτος στον Ολυμπιακό. Μια καραβιά παίκτες έρχονται, μια καραβιά άλλοι φεύγουν. Όπως κάθε χρόνο. Δύσκολη η δουλειά του προπονητή. Να κτίσει τον… νέο Ολυμπιακό ή να ψάχνεται ποιους να διώξει. Πρόβλημα ακόμα γιατί ήδη από το ρόστερ αποτελούν παρελθόν δέκα(!) ποδοσφαιριστές, όπως κι άλλοι πέντε που βρισκόντουσαν δανεικοί σ’ άλλες ομάδες.

Όλοι αυτοί που έφυγαν, Σεμπάδες, και Μιραλάδες, Οφόε και Εμενίκε, Ζυλέ και Ρομάο ήταν πρωτοσέλιδοι. Μεταγραφάρες. Όπως ονόματα και ακριβά συμβόλαια είναι οι υπό ατμόν Μαρίν, Μάρτινς, Έγκελς, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς.

Ένδεκα παίζουν, η ΠΑΕ χρειάζεται τουλάχιστον 22-25, όμως ποιοι να είναι αυτοί. Και πόσο ωφελεί, μάλλον πόσο διευκολύνει τον προπονητή να δουλέψει όταν υποχρεώνεται να ξεφορτωθεί μια καραβιά παικτών και να υποδεχθεί μια ακόμα καραβιά.

Σήμερα, δηλαδή μέχρι χθες συκεκριμένα, ο Ολυμπιακός μετράει 27 ποδοσφαιριστές, χωρίς να υπολογίζονται αυτοί που δεν... υπολογίζονται, αλλά έχουν συμβόλαιο. Απ’ αυτούς τους 27 οι 19 είναι καινούργιοι. Όπως καινούργιος είναι ο προπονητής.

Όποιες δοκιμές κι αν έχει επιχειρήσει ο προπονητής, είναι αδύνατον με τέτοια πληθώρα επιλογών ο Ολυμπιακός να φτάσει να παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες των παικτών του. Πότε να προλάβουν να γνωριστούν μεταξύ τους. Πότε θα καταλήξει ο προπονητής σ’ αυτόν ή τον άλλον σκελετό ενδεκάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΛΟΥΚΕΡΝΗ ΔΕΝ... ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ