ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ

 

Είναι αδύνατον ο Παναθηναϊκός στο καινούργιο πρωτάθλημα να πάει καλύτερα. Ποδόσφαιρο είναι, μέσα το στοιχείο της έκπληξης, όμως δεν αναφερόμαστε σ’ ένα παιχνίδι, ούτε σε μια διπλή αναμέτρηση. Μιλάμε για το πρωτάθλημα, για μια σειρά 30 αγώνων.

Στο περασμένο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά έκανε μόνον δέκα νίκες. Γνώρισε και δέκα ήττες. Και για πρώτη φορά τελείωσε τη σαιζόν χωρίς θετικό συντελεστή στα γκολ. Έβαλε 30 κι άλλα τόσα δέχτηκε.

Τι ψάρια θα πιάσει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο; Πιο σωστά, το ερώτημα είναι πόσο πιο άσχημα θα προκύψει η νέα σαιζόν. Με ρευστό ακόμα το ιδιοκτησιακό. Με ασταθή, στην πραγματικότητα ανύπαρκτη διοίκηση η ΠΑΕ. Με το πλέον φτηνό ρόστερ στην Ιστορία του Παναθηναϊκού.

Στο περασμένο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την 11η θέση με χιλιομετρική απόσταση από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η οποία έκανε 21 νίκες, γνώρισε μονάχα δύο ήττες και μάζεψε 70 βαθμούς.

Κοντά στα άλλα προβλήματα, που μάλλον θα τον ακολουθήσουν σ’ όλη την προσεχή σαιζόν, ο Παναθηναϊκός ξεκηνάει με μείον 6 βαθμούς. Δρόμος ανηφορικός και δύσβατος. Το “Είμαστε Παναθηναϊκός” πόσο να βοηθήσει και να κάνει την διαφορά σε σύγκριση με τις 5-6 άλλες ομάδες που χωρίς να μειονεκτούν αγωνιστικά θεωρούνται υποψήφιες για υποβιβασμό;

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΡΟΥΛΕΤΑΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ