ΖΗΜΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ

 

Δεν υπάρχει καμιά Παοκάρα και καμιά Μπενφικάρα. Δεν υπάρχει ούτε και το 1 – 1 του πρώτου αγώνα χθες στη Λισαβώνα. Υπάρχει ο ανοικτός λογαριασμός της διπλής αναμέτρησης. Δηλαδή;

Τι να το κάνει ο ΠΑΟΚ το θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα της ισοπαλίας και με σκορ, εάν την προσεχή Τετάρτη προκριθεί η Μπενφίκα; Η έμπειρη Μπενφίκα και σε σκληρές έδρες όπως η καυτή Τούμπα.

Αν υπάρχει κάτι με σημασία στο πρώτο παιχνίδι, αυτό είναι ότι η Μπενφίκα τον έπαιξε τον ΠΑΟΚ. Ακόμα ότι ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός και γλύτωσε ήττα με βαρύ σκορ. Κάποια πεντάλεπτα η ελληνική ομάδα έχανε εντελώς την αυτοσυγκέντρωσή της κι ήταν έρμαιο στην πίεση των γηπεδούχων.

Τελικά, με την ευκαιρία, ένα ερώτημα. Γιατί τόσο εύκολα, τόσο ελληναράδικα τα ΜΜΕ βαράνε τα επινίκια ταμπούρλα της χαράς, ακόμα και σε αμφισβητούμενες επιτυχίες. Ακόμα και σε παρτίδες που δεν ολοκληρώθηκαν. Επειδή τα ΜΜΕ δεν έχουν τα άντερα να λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Επειδή κάποιος κόσμος έχει ανάγκη το πανηγύρι.

Με την Μπενφίκα η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν μια προδοσία των δυνατοτήτων του. Έπαιξε πολύ κάτω απ’ αυτό που μπορούσε. Κι έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους. Οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι στη Θεσσαλονίκη θα χάσουν πολλά λεφτά αν αποκλειστούν. Όχι απλά η ΠΑΕ, η εταιρεία Μπενφίκα θα δεχθεί πλήγμα στο μπάτζετ της, αλλά και οι παίκτες της θα βγουν χαμένοι χωρίς το διαβατήριο στο champions league

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΡΟΥΛΕΤΑΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ