Η ΑΕΚ ΕΣΧΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

 

Περίεργο. Και πολύ ελληνικό. Να πιάνουν δουλειά οι πανηγυριτζήδες με την ΑΕΚ. Με την πρόκριση της στους ομίλους του champions league. Μοιάζει με το επίσης αδικαιολόγητο πανηγύρι της Ελλάδος γιατί, λέει, βγήκε από τα μνημόνια.

Κατ’ αρχήν. Δεν υπήρχε περίπτωση, ούτε μια στο δισεκατομμύριο να γλυτώσει η χώρα από τα μνημόνια χωρίς τρόικα. Είναι σίγουρο ότι θα ξανακυλήσουμε στην εκτός ελέγχου χρεοκοπία χωρίς επιτήρηση. Γιατί είμαστε αυτοί που είμαστε.

Σκάνδαλο να χαριστούν τα φέσια της πτωχευμένης ΑΕΚ το 2004. Την ΠΑΕ ανέλαβαν έντιμοι και άφθαρτοι αεκτζήδες, εφοπλιστές, επιστήμονες, με μπροστάρη τον λαϊκής αποδοχής Ντέμη Νικολαίδη. Και ποια ήταν η συνέχεια; Η ομάδα να φουντάρει πάλι, αυτή τη φορά πιο βαθειά στα χρέη. Με συνέπεια να καταχρεοκοπήσει και στα χαρτιά, να βρεθεί και στην Γ’ εθνική.

Ο Παπανδρέου μας έβαλε στο μνημόνιο, και επειδή είναι της δημοκρατικής παράταξης δεν ρώτησε κανέναν προηγουμένως. Ούτε τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Κι όλοι κάνανε μόκο. Επειδή είμαστε αυτοί που είμαστε. Στη συνέχεια αναλαμβάνει ο και γαμώ αντιμνημονιακός Σαμαράς, ο οποίος υπηρετεί το μνημόνιο, λες και είναι ο στημένος Παπαδήμος. Μνημονιακός και ο Τσίπρας, ο πιο αντιμνημονιακός από τον Σαμαρά.

Ρε, κάνουμε πλάκα. Να χαίρεται η ποδοσφαιρική Ελλάδα για την ΑΕΚ που προκρίθηκε στο champions league, όμως χωρίς ακόμα η ομάδα να ανεβεί επίπεδο. Μετά από ένα εφιαλτικό βράδυ κόντρα σε κατώτερη αντίπαλο, την άσημη, την άπειρη Βίντι.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ Η ΑΕΚ ΣΤ’ ΑΣΤΕΡΙΑ