ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Αήττητη 14 αγώνες είναι η ΑΕΚ στην Ευρώπη. Να, το στοιχείο-διαμάντι που λαμβάνουν υπ΄όψιν τα ελληνικά ΜΜΕ για να πουν την καλή τους κουβέντα. Ότι η ΑΕΚ έχει ελπίδες διάκρισης στους ομίλους του champions league. Και τι έγινε που αντίπαλοι είναι καλύτεροι, η Μπάγερν, η Μπενφίκα, ο Άγιαξ. Λησμόνησαν να αναφέρουν τα ντόπια μέσα ότι και οι τρεις αυτές ομάδες σπεύδουν να κάνουν μεταγραφές και να ενισχυθούν περισσότερο επειδή έπεσαν με την ΑΕΚ.

Πώς να περπατήσει το πράμα, πολιτικό, οικονομικό, ποδοσφαιρικό, οτιδήποτε στην Ελλάδα όταν το δημοσιογραφικό χέρι δεν τολμάει να γράψει τη γαμημένη αλήθεια. Την γαμημένη πραγματικότητα. Ότι στο παρελθόν η ΑΕΚ στους ομίλους πέτυχε μονάχα δυο νίκες σε 24 αγώνες και υπέστη δέκα ήττες (12 οι ισοπαλίες). Αυτό είναι στοιχείο... αδιάφορο.

Με Μπάγερν, Μπενφίκα, Άγιαξ προβλέπεται, μάλλον σίγουρο είναι πως θα απαγορευτεί στην πρωταθλήτρια Ελλάδος να κάνει το δικό της παιχνίδι. Κανονική κόκκινη κάρτα. Όπως, άλλωστε, συνέβη και στην κόντρα της με την Σέλτικ. Θα υποχρεωθεί λόγω αγωνιστικής κατωτερότητας να ακολουθεί το παιχνίδι του αντιπάλου. Να παίζει αμυντικά.

Αυτό θα γίνει και με Μπάγερν, Μπενφίκα, Άγιαξ. Αμυντικά και με τύχη η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ