ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

 

Η γνωστή ιστορία. Κατέβατα για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Και να, οι παρουσιάσεις των ομάδων που θα αντιμετωπίσουν. Και να, οι αναλύσεις και οι προβλέψεις. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Όλα είναι άχρηστα. Για πέταμα. Καμία αξία δεν έχουν ό,τι γράφεται, ό,τι λέγεται. Τα σχετικά ρεπορταζ είναι ένας ανόητος, ένας αντιποδοσφαιρικός… «θεσμός» είναι που ΠΑΝΤΑ διασύρεται. Και ΠΟΤΕ δεν επιβεβαιώνεται.

Δεν υπάρχουν στη μπάλα μικρές και μεγάλες ομάδες. Εύκολες και δύσκολες. Υπάρχουν! Πώς δεν υπάρχουν. Και λοιπόν;

Η κάθε ομάδα, ΑΕΚ είναι αυτή, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πιθανόν, πιθανότατα να κάνει τη ζημιά σε ανώτερη ομάδα, όπως και να την πατήσει από κατώτερη. Συμβαίνει. Έχει συμβεί.

Πέρα απ’ αυτό! Στόχος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, λέω εγώ, ο κανονικός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ΔΕΝ είναι να περάσουν στους «32» του europa league. Στόχος είναι να δείξουν αν ζυγίσουν περισσότερο απ’ όσο τους μετράνε στην Ευρώπη. Κι αν θα έρθει η δεύτερη θέση στο όμιλο τους, καλώς να έρθει.

Τσέλσυ, πρώτο ματς 20 Σεπτεμβρίου στην Τούμπα, Μπάτε Μπορίσωφ και Βίντι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ. Στον όμιλο του Ολυμπιακού είναι η Ρεάλ Μπέτις, πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, η Μίλαν και η Ντουντλαντζ από το Λουξεμβούργο. Σε καλή μεριά ό,τι πάρουν οι ελληνικές ομάδες.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ