«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ»

 

Είναι ο τίποτας και ο πολιτικός του λέει «Είσαι μεγάλος». Και ο τίποτας ευχαριστιέται. Παίρνει μπόι. Γιατί; Επειδή είναι τίποτας. Αν ήταν κάποιος θα έλεγε του πολιτικού «Άντε γαμήσου, παλιομαλάκα, που θαρρείς ότι θα με δουλέψεις».

Δεν είναι λιγότερο ρεζίλης ο δημοσιογράφος που κάνει πίπες στον λαό, ειδικά στη μάζα των τιποτένιων, από το λαμόγιο δημοσιογράφο που γλύφει ισχυρό της πιάτσας.

Ο Γιώργος Κοσκωτάς διαπιστωμένα και καρατσακαρισμένα ήταν απατεώνας. Στα παπάρια τους οι γάβροι. Και όπως ξηγήθηκαν οι γάβροι, την εποχή του Τάμπυ, έτσι αποκαλούσε τον Κοσκωτά ο αποδυτηριάκιας, έτσι ακριβώς, την ίδια συμπεριφορά θα είχαν οι οπαδοί ΚΑΘΕ ομάδας. Γιατί ο συφιλιτικός οπαδός δεν αλλάζει, ούτε… εμπνέεται από τα ιδεώδη της ομάδας του.

Σα σήμερα 18 Σεπτεμβρίου, το 1988, τρείς χιλιάδες γάβροι την κάνουν στου Ρέντη και το ρίχνουν στη διαδήλωση: «Κάτω τα χέρια από τον Κοσκωτά!» Γιατί; Βρώμισε ότι η δικαιοσύνη ξεκίνησε την έρευνα για το «σκάνδαλο Κοσκωτά».

Ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι ήταν δηλωμένος οπαδός της Ίντερ. Έγινε μεγαλομέτοχος της Μίλαν. Ο Κοσκωτάς ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού κι όταν αγόρασε την ΠΑΕ Ολυμπιακός πέταγε το χρήμα στις μεταγραφές.

Τον Ιούλιο του 1988, έγινε το σώσε στην πλατεία Κοραή, στον Πειραιά. Αποθέωσαν 50.000 οπαδοί (!) τον Κοσκωτά και τον Ούγρο Λάγιος Ντέταρι (1963) που αποκΤήθηκε από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ποιο ''σκάνδαλο Κοσκωτά''; Ο άνθρωπος έβαζε λεφτά, κλεμμένα ή όχι αδιάφορο, στον θρύλο.

Ο Ντέταρι έκανε στον Ολυμπιακό δύο χρόνια, μετά το 1990 έπαιξε σ’ άλλες οκτώ ομάδες μέχρι να εγκαταλείψει το 2000. Έγινε προπονητής σε 17 ομάδες, μέχρι το 2012.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΤΙΖΕΤΑΙ…