ΛΙΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ

 
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε ενωρίς στο Μιλάνο, αλλά ήταν εξαιρετικά κακός αν τον κρίνει κανείς συνολικά απέναντι σε μια προβληματική τουλάχιστον Μίλαν. Μεγάλο, βαρύ όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο το μιλανέζικο κλαμπ, με 7(!) τσάμπιονς ληγκ, όμως σήμερα είναι να την κλάινε οι ρέγγες, Είναι εκτός βιτρίνας της Ευρώπης. Να θυμίσουμε ότι την περσμένη σαιζόν δεν σκόραρε στα δυο ματς με την ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, απέναντι σε αντίπαλο με μοναδικά του όπλα το σήμα της φανέλας  και τον φαφλατά προπονητή Γκατούζο, και που σε κάποιες στιγμές έμοιαζε με ομάδα γειτονιάς, είχε την ευκαιρία να φύγει με θρίαμβο από το Σαν Σίρο. Δεν έγινε αυτό, όμως. Έγινε το άλλο.
Αντί να αυξήσει το σκορ ο Ολυμπιακός, να το κάνει έστω 2-0, και δεν ήταν δύσκολο, γιατί δεν έβρισκε αντίσταση από την Μίλαν, την έβαλε χοντρά στο παιχνίδι. 
 
Η Μίλαν μέχρι το 1-1 που πέτυχε στην επανάληψη δεν είχε πάρει καθόλου τον έλεγχο του αγώνα. Δεν έκανε φάσεις. Δεν έκανε ευκαιρίες. Δεν έδωσε ποτέ ρυθμό στο παιχνίδι. Ο  Ολυμπιακός ήταν πιο επικίνδυνος, όμως δεν πάταγε γερά, δεν τρόμαζε τον καφενειακό του αντίπαλο.
Λέμε ο Ολυμπιακός. Τελικά, ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Με ποιους παίκτες εμφανίζεται ο νέος Ολυμπιακός;.Με ποια ομάδα. Με ποιο κορμό ενδεκάδας. Δεν υπάρχουν αυτά.
 
Η αποτυχία του  Ολυμπιακού δεν είναι ότι έχασε 3-1, αλλά γιατί δεν κέρδισε, μάλιστα εύκολα αυτό το φάντασμα της άλλοτε κραταιάς Μίλαν.

Διαβάστε ακόμα: