ΓΙΑΤΙ Ο ΙΒΑΝ ΤΟΝ... ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!

 

Οι σοβαροί παοκτζήδες το παραδέχονται. Οπαδοί είναι, αλλά και σκεπτόμενοι. Η ομάδα δεν παίζει τη μπάλα που περιμένουν, όμως κερδίζει. Που να οφείλεται αυτό;

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε. Και στο Καραϊσκάκη, στο άλλο ντέρμπυ, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ξεκάθαρη. Ανώτερος ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο. Τι να συμβαίνει;

Θέμα ρέντας, θα πει κάποιος. Πόσο να κρατάει η ρέντα; Προηγείται ο ΟΦΗ, ανατροπή ο ΠΑΟΚ. Προηγείται ο Άρης, ανατροπή ο ΠΑΟΚ. Κάτι άλλο είναι εκείνο που αΒαντάρει την ομάδα κι όταν το φανέρωσε κάποιος, στην αρχή δεν τον πίστευε κανείς.

Ο Ιβάν έχει ''σπιτώσει'' τον άγιο του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Ο άγιος του ΠΑΟΚ είναι η αιτία που η ομάδα συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα. Το έψαξα το πράμα και τι διαπίστωσα; Δεν υπάρχει κανένας άγιος στο ξενοδοχείο του Ιβάν. Ο Θεός ο ίδιος είναι φιλοξενούμενος.

Στο προηγούμενο ματς του γιουρόπα ο ΠΑΟΚ έκανε, λόγω Θεού, το 4-1 εκτός έδρας με την Μπάτε ΜπορίσΩφ (φώτο). Να δούμε απόψε τι θα γίνει στο ματσάκι της Τούμπας με την ουγγρική Βιντεότον.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΡΝΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ!