Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

 

Ο κύριος Ευάγγελος Γραμμένος είναι πρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος ξέρει από μπάλα. Ούτε είναι απαραίτητο να προέρχεται από το ποδόσφαιρο αυτός που διοικεί. Το τελευταίο προσόν σ’ αυτόν που διοικεί ΠΑΕ η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων ή την ΕΠΟ, είναι να γνωρίζει από ποδόσφαιρο!

Το ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει στον αιώνα μας και δεν είναι μόνον… ποδόσφαιρο. Είναι και οικονομικό μέγεθος. Και κοινωνικό. Και πολιτικό. Και πολιτιστικό. Άρα! Για να κουμαντάρει κάποιος ποδοσφαιρικό οργανισμό, είτε ΠΑΕ, είτε ΕΠΟ, χρειάζεται κι άλλα προσόντα.

Ο κύριος, λοιπόν, πρόεδρος της ΕΠΟ που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο, κι αυτό δεν είναι μειονέκτημα, αποφάσισε ο ίδιος να επιλέξει τον νέο προπονητή στην εθνική. Μιλάμε ότι είμαστε αστείοι. Της πλάκας ποδοσφαιρικής κοινωνίας είμαστε.

Ποιος είναι ο τεχνικός, ο ποδοσφαιρικός σύμβουλος του νομικού κύριου Γραμμένου; Ο κανένας. Ποιας αρμόδιας και σχετικής επιτροπής πρόταση έλαβε υπ’ όψιν του ο πρόεδρος της ΕΠΟ για να προσλάβει τον Άγγελο Αναστασιάδη; Καμίας. Ποιος έχει την ευθύνη της πρόσληψης του Ρανιέρι, του Σκίμπε, του Αναστασιάδη; Ο κανένας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΣΟΡΟΣ «ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ» ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ