ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ

 

Από το πρώτο λεπτό ξεκίνησαν οι αποδοκιμασίες της εξέδρας. Όποτε έπαιρνε τη μπάλα ο 29χρονος Σουηδός της ΑΕΚ Νίκλας Χουλτ. Με τα ''ουουου... '' ο λαός του Παναθηναϊκού έδειξε ότι καταδικάζει την απιστία του ποδοσφαιριστή. Την προδοσία του. Να εγκαταλείψει την ομάδα, την ιδέα του Παναθηναϊκού για τα λεφτά της ΑΕΚ.

Δεν πέρασε, λοιπόν, απαρατήρητο το έγκλημα του κοτσιδάκια να αρνηθεί, να μη συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Αδιάφορο το γεγονός ότι ο διεθνής Σουηδός πούλησε μια άλλη ομάδα, την γαλλική Νις, για να έρθει το 2016 στον Παναθηναϊκό. Ο πράσινος λαός στέκεται στο φευγιό του από τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό γιουχαίστηκε.

Υπ’ όψιν ότι ο Χουλτ υπέγραψε στην ΑΕΚ όχι γιατί έγινε… αεκτζής. Προτίμησε, μάλιστα, να μετακινηθεί στην ΑΕΚ με λιγώτερα χρήματα απ’ όσα πρόβλεπε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Γιατί; Βρίσκεται σε μια ξένη χώρα για να παίζει μπάλα, να κερδίζει λεφτά από την εργασία του χωρίς καν να τον νοιάζει ποια φανέλα φοράει.

Έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Χουλτ για να μην πεινάσει. Να αποφύγει την περιπέτεια να διεκδικεί το μισθό του με δικηγόρους.

Ο οπαδός είναι οπαδός, όμως. Όπως εκείνος δεν αλλάζει ομάδα, και δεν αλλάζει διότι απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, όχι ακριβώς επειδή δεν θέλει, αισθάνεται ότι δικαιούται να απαιτεί το… ίδιο και από τον εργαζόμενο, τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Πώς να κάνει κάποιος διάλογο με τον οπαδό; Κάθε ομάδας. Όταν δεν λαμβάνει υπ' όψιν το Νο 1 δεδομένο, ότι οοοοοόλες οι ομάδες από καταβολής στηρίζονται στην… προδοσία. Για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός. Αν μετρηθούν π.χ. σε χίλιους οι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα με το τριφύλλι, οι 955 προέρχονται από άλλη ομάδα. Το ίδιο ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής…

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΒΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ''2'' ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ