Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ… ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

 

Μπράβο στον Βασίλη Κωνσταντίνου. Είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δεν… κρύβεται. Κι όχι μόνον! Είναι υπαρκτός. Έχει συμμετοχή στο μέγα θαύμα να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα η ομάδα με ρόστερ πιο φτηνό, από ομάδες οι οποίες παλεύουν να κρατηθούν στην κατηγορία.

Η νέα αγωνιστική επιτυχία του Παναθηναϊκού, να πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακός, αυτή τη φορά εκτός έδρας, έδωσε την ευκαιρία στον παλιό τερματοφύλακα να δηλώσει παρών. Και να δώσει συγχαρητήρια ''… από τη μεριά της διοίκησης στα παιδιά''.

Δεν μίλησε ως βετεράνος ο Κωνσταντίνου, ούτε ως οπαδός της ομάδας, αλλά «από τη μεριά της διοίκησης», όπως περήφανα δηλώνει. Της διοίκησης της ανώνυμης εταιρείας στην οποία προεδρεύει. Της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δεν είναι δυνατόν να αισθάνεται αχυράνθρωπος, που λένε, ότι τυπικά κι όχι ουσιαστικά μετέχει το αξίωμα του προέδρου, και από την άλλη ''από τη μεριά της διοίκησης'' να συγχαίρει τους παίκτες για το 1-1 με Ολυμπιακό. Πλήρως, λοιπόν, διάψευση! Ότι στον Παναθηναϊκό κάποιοι παριστάνουν τους μεγαλομετόχους, κάποιοι άλλοι την διοίκηση. Και ότι όλο το πράγματι αξιοθαύμαστο επίτευγμα είναι έργο αποκλειστικά παικτών, προπονητή και του τεχνικού επιτελείου.


Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ... ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ