ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!

 

Να πάει απ’ εκεί που ήρθε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τι να τον κάνουμε στην εθνική ομάδα όταν δεν εξασφάλισε τη χάρη της Παναγίας; 

Πολύ σωστά η ΕΠΟ της εξυγίανσης και της νέας σελίδας στο ποδόσφαιρο παρέδωσε την εθνική στον Αναστασιάδη. Με την προϋπόθεση, όμως, ότι η μητέρα του Χριστού θα σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση.

- Έτσι ήθελε η Παναγία, έτσι έγινε…

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο προπονητής μετά το παιχνίδι με την Φινλανδία. Μιλάει μαζί της ο προπονητής και ξέρει τι θέλει η θεοτόκος. Είναι απίθανο εκείνη να θέλει κάτι άλλο και ο προπονητής να λέει ό,τι του καπνίσει. Είναι με την Φινλανδία η Παναγία, γι’ αυτό η Ελλάδα κέρδισε μόνο 1-0. Το παραδέχθηκε και ο προπονητής:

- Έτσι ήθελε η Παναγία, έτσι έγινε…

Επειδή κι εγώ έχω ανοικτή γραμμή με την Παναγία, γιατί να το κρύψω; Θα πω τι μου είπε:

- Ήθελα νίκη 2-0, αλλά όχι με τέτοια απόδοση της εθνικής σας. Μη ξεφτυλιστώ βοηθώντας μια ομάδα που δεν βλέπεται. 

Έχει δίκαιο η Παναγία. Αυτό που παρουσιάζει στο γήπεδο η Ελλάδα ούτε ομάδα είναι, ούτε ποδόσφαιρο. Κάτι άλλο είναι. Και δεν αξίζει στους Έλληνες κάτι καλύτερο, όταν οοοοοόλα τα ΜΜΕ συμφώνησαν πως η εθνική έδειξε σημάδια… βελτίωσης. Προσωπικά είδα ό,τι χειρώτερο στη ζωή μου σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ένα ξέρασμα, μια λιποθυμία. Ό,τι πιο αποκρουστικό. Κι έμειναν ικανοποιημένοι. Φαίνεται είμαι εξωγήινος, δεν ανήκω στο μπουρδέλο. Ούτε με επίδομα Τσίπρα αντέχω να δω απόψε το ματσάκι με την Εσθονία. Ακόμα κι αν είμαι σίγουρος πως θα βάλει το χέρι της η Παναγία.