Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ… ΖΥΓΑΡΙΑ

 

Δεν έχασε στο ΟΑΚΑ από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, ούτε στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, και κινδύνευσε να χάσει από τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη. Να γνωρίσει μία δεύτερη ήττα, μετά από εκείνη στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Κακά τα ψέματα. Ο Άρης σήμερα δεν είναι ΠΑΟΚ, ούτε ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Ο Άρης είναι αυτό που λέει ο ένας αρειανός στον άλλον, και το… πιστεύουν και οι δύο. Ότι είμαστε ομάδα ίσα κι όμοια μ’ αυτές που κάνουν πρωταθλητισμό.

Κάποιες στιγμές οι νέοι, μάλλον οι άπειροι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν χεσμένοι. Στις πάνες. Είχαν τη μπάλα, το μισό γήπεδο δικό τους, διότι ο αντίπαλος το είχε παραχωρήσει για λόγους… τακτικής. Και είχαν κομπλάρει.

Ο Άρης έκανε το παιχνίδι του, το απόλυτα αμυντικό, που εκείνος είχε αποφασίσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έβρισκε αντίσταση αλλά στην περιοχή του Άρεως δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός.

Η πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ήταν πολύ καλύτερη απ’ όση θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Αυτό σημαίνει ότι πλέον τον υπολογίζουν σαν κανονικό Παναθηναϊκό. Ειδικά χθες, με την «βοήθεια» του αντιπάλου του, ο Παναθηναϊκός δοκιμάστηκε. Κατά πόσο μπορεί να σταθεί στο ύψος που τον βλέπουν οι αντίπαλοι του.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ