ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 

Καταιγίδα θα πέσει στην Ελλάδα αν ο ΠΑΟΚ χάσει το πρωτάθλημα. Ειδικά το τρέχον πρωτάθλημα. Ούτε οι μισοί αγώνες δεν έχουν γίνει ακόμα, οπότε θεωρητικά κι όχι μόνον, ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξασφαλίσει τον πολύπαθο τίτλο.

Πολλά μπορούν να συμβούν στη συνέχεια. Απομένουν 17 αγωνιστικές, γεγονός που πιθανότατα να ανατρέψει την πρωτοπορία του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία. Όπως και να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τους διώκτες του.

Αν. λοιπόν, δεν τα καταφέρει να αναδειχθεί πρωταθλητής και το 2019 ο ΠΑΟΚ, είναι απίθανο να αποδεχθεί την αποτυχία του. Ακόμα κι αν προκύψει πεντακάθαρα. Με διαιτησία αντικειμενική. Θα κουνηθεί η Ελλάδα από το σεισμό, από την οργή των παοκτσήδων. Ο μηντιακός μηχανισμός του Ιβάν Σαββίδη θα ξεσηκώσει τον κόσμο.

Ποιος είναι ο Αλέξης Κούγιας;. Γιατί να έχει πιο ισχυρή παρουσία στα ΜΜΕ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισας! Ένα σωρό κόσμος τρώει ψωμί από τα πακέτα του Ιβάν Σαββίδη. Επόμενο είναι μ’ όλη τη δύναμη του (επικοινωνιακού) πυρός που διαθέτει ο ομογενής επιχειρηματίας, οι παρατρεχάμενοι του να μιλήσουν για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, τη διαπλοκή, την εγκληματική οργάνωση που συνεχίζει να δρα.

Ελλάδα είναι εδώ. Η ομάδα που σηκώνει την κούπα είναι καλπική πρωταθλήτρια. Η ομάδα που χάνει το πρωτάθλημα είναι η αδικημένη. Μία ζωή.

Αν, λοιπόν, το χάσει ο ΠΑΟΚ, θα παίξει η πολυμεταχειρισμένη κασέτα. Για μία ακόμα χρονιά το κράτος των Αθηνών έπαιξε βρώμικα. Έγκλημα του Τσίπρα να μη φροντίσει να γίνει μία Συμφωνία Νότου- Βορρά, ανάμεσα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακός από τη μια και από την άλλη του ΠΑΟΚ. Για να μη βιώσει η χώρα έναν άλλον εμφύλιο. Μία τέτοια συμφωνία, αφού κάποιοι εντελώς αντεθνικά και διχαστικά συντηρούν τη δήθεν αντιπαλότητα Αθήνα- Θεσσαλονίκης, θα προσφέρει περισσότερα από τη συμφωνία των... Πρεσπών με τα Σκόπια.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ 11, ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΟΥΣ 22