ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ

 

Έχασε στη ψηφοφορία προχθές στη super league ο Ολυμπιακός και το συμπέρασμα που βγήκε είναι, λέει, ότι πέρασαν οριστικά οι εποχές όπου ο Μαρινάκης έκανε ό,τι γούσταρε. Ο Ολυμπιακός έκανε αίτημα να μπει εμβόλιμη η αγωνιστική που δεν έγιναν παιχνίδια λόγω της απεργίας των διαιτητών, προκειμένου να εξυπηρετηθεί εν όψει της διπλής αναμέτρησης με την Δυναμό Κίεβου.

Μόνον δύο ΠΑΕ, ο Άρης και ο Πανιώνιος έδειξαν κατανόηση και ψήφισαν υπέρ του αιτήματος του Ολυμπιακού. Δεκατρείς ΠΑΕ είπαν «‘Όχι». Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει στις 14 Φεβρουαρίου για την πρόκριση του στο Europa league με την Δυναμό στο Καραϊσκάκη, στις 17 ή 18 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 21 στο Κίεβο, στις 24 ή 25 με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνοι. Ο Ολυμπιακός σήμερα δεν ελέγχει τα κουκιά. Αυτό, ρε, είναι… αλλαγή; Άλλη ΠΑΕ, όχι αυτή του Μαρινάκη, κερδίζει τις ψηφοφορίες. Και λοιπόν; Αλλαγή θα πεις ότι έγινε αν το πρωτάθλημα παίζεται στα ίσα. Τα όργια συνεχίζονται, όμως. Για ποια αλλαγή τολμούν να μιλάνε όταν υποχρεώθηκαν να φέρουν ξένους διαιτητές.

Το πάνε αλά Τσίπρα. Αφού έχουμε «αριστερό» πρωθυπουργό, άρα στην Ελλάδα επικρατεί η αριστερά. Εφαρμόζεται αριστερή πολιτική. Ούτε στα νήπια δεν τα λένε αυτά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ 2019 ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ... ΔΙΩΞΕΙ