ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ Ο ΙΒΑΝ

 

Ο Πρίγιοβιτς, δηλαδή για να κάνουμε ταμείο ένας ξένος ποδοσφαιριστής, που προτίμησε από τον ΠΑΟΚ μΙα ομάδα από Αραβία μεριά, είπε τη μεγάλη κουβέντα:

- Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ.

Φοβερά πράγματα. Έχει καμία αξία η «μεγάλη» κουβέντα του Σέρβου επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Βεβαίως έχει. Τόση αξία όση αν έλεγε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι κατάρα για τον ΠΑΟΚ.

Φοβερά πράγματα. Λέει κάποιος μία μαλακία, και δεν ξέρεις με ποια δική του προσωπική σκοπιμότητα το λέει, και κάποιοι μαλάκες το παίρνουν τοις μετρητοίς.

Το αν είναι σωτηρία ή στο μέλλον θα αποδειχθεί καταστροφή ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ, δεν θα μας το πει ο κάποιος Πρίγιοβιτς, ο οποίος στο φινάλε δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα.

Επαγγελματίας είναι και πολύ καλά έκανε που έφυγε στην Αραβία, διότι έτσι έκρινε. Όπως πολύ καλά θα έκανε αν έμενε στον ΠΑΟΚ.

Επιτέλους! Δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς γιατί δεν… αγαπάει την ομάδα. Και γιατί να την αγαπάει; Όπως δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ γιατί αισθάνεται… οπαδός. Τι χαζά είναι αυτά; Η απόφαση του Σέρβου ήταν σύμφωνη με τα προσωπικά του συμφέροντα. Όπως ο ΠΑΟΚ, και η κάθε ΠΑΕ, για το δικό της συμφέρον παίρνει ή διώχνει ποδοσφαιριστή, όχι για να τον βολέψει.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ… ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ