ΚΟΥΓΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 

Μην πέσεις στα νύχια του. Θα σε ξεσκίσει. Να συνεννοούμαστε. Στην πιάτσα δεν υπάρχει άνθρωπος να κάνει το σπορ του Αλέξη Κούγια. Είναι μοναδικός.

Μαλακίες. Ποιόν έστειλε φυλακή ο Κούγιας; Κανέναν! Αυτό, βέβαια, δεν μειώνει τον δικηγόρο, αλλά την κοινωνία μας. Τα κόμματα μας, τα ΜΜΕ, την δικαιοσύνη, το ποδόσφαιρο. Έτσι είναι.

Σ’ ένα άλλο κράτος θα είχαν γεμίσει οι φυλακές μετά απ’ αυτά που καταγγέλλει ο Κούγιας. Στην Ελλάδα περνάνε στο ντούκου. Την άλλη κιόλας μέρα οι μπόμπες του δικηγόρου ξεχνιόνται. Σα να μην έσκασαν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ Άρης, ισχυρίστηκε ο Κούγιας. Άλλος… Καρυπίδης, Θόδωρος κι αυτός, είναι ο πρόεδρος του Άρεως. Άρα, στις ψηφοφορίες τις super league υπάρχει θέμα πλαστοπροσωπίας.

Τον απίστευτο τούτο ισχυρισμό του Κούγια… επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Καρυπίδης! Ναι, όχι εγώ, άλλος… Καρυπίδης είναι πρόεδρος, αλλά! Τι «αλλά»; Ο Καρυπίδης, λοιπόν, ο κανονικός, όχι ο… άλλος, σε απάντηση του Κούγια τη βγήκε από αριστερά: «… αλλά δεν θα επιτρέψω στον κύριο Κούγια μπλα μπλα».

Διαβάστε ακόμα:

ΑΤΥΧΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ… ΠΑΟΚ