Ο ΠΑΟΚ Η Η ΠΟΡΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΙΡΑ

 

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Δανεικός από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ ο 27χρονος μέσος Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ποια από τις δύο ομάδες, η Πόρτο ή ο ΠΑΟΚ, τελικά θα ωφεληθούν από τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας σ’ αυτό της Ελλάδος;

Δεδομένο. Για να παραχωρεί τον δικό της παίκτη η Πόρτο, σημαίνει ότι δεν τον αξιολογεί τόσο ώστε να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Πόρτο δανείζει σ΄ άλλη ομάδα τον συγκεκριμένο Ολιβέιρα.

Φοβερό. Από το 2010 η Πόρτο δανείζει δεξιά και αριστερά τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο ΠΑΟΚ είναι η έκτη (!) ΠΑΕ που γράφει τον «τσιγγάνικο κύκλο» του ο παίκτης.

Επανέρχομαι στο ερώτημα. Με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ο εν λόγω Σέρτζιο Ολιβέιρα θα ανεβάσει τις μετοχές του προς όφελος της ιδιοκτήτριας ΠΑΕ, της Πόρτο; Ώστε αν αύριο τον πουλήσει στον ΠΑΟΚ ή σ’ άλλη ποδοσφαιρική εταιρεία, να κερδίσει πακέτο μεγαλύτερο απ’ όση είναι σήμερα η εμπορική αξία του Ολιβέιρα.

Με μία άλλη κουβέντα, αν δικαιωθεί η επιλογή του ΠΑΟΚ με τον Ολιβέιρα, και η ίδια η ελληνική ομάδα θα ενισχυθεί αγωνιστικά, αλλά και θα «δουλέψει» για λογαριασμό της Πόρτο.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ