Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

 

Κάποιος όφειλε να πει στους παίκτες του ΠΑΟΚ πως μας βλέπουν οι Ευρωπαίοι. Καμία εκτίμηση για την ποιότητα και το ήθος στη συμπεριφορά τόσο της εξέδρας όσο και των ποδοσφαιριστών, απέναντι στον διαιτητή. Γνωστά πράγματα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν «μιλημένοι» και γι’ αυτό απέφυγαν να δώσουν δικαίωμα στον βίκινγκ διαιτητή. Ο Ζαμπά του ΠΑΟΚ κατάφερε το απίθανο. Σε μισή ώρα να δει δύο φορές την κίτρινη κάρτα και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Αδικαιολόγητος ο 20χρονος Βραζιλιάνος Λεο Ζαμπά. Εντελώς.

Μία αποβολή που όρισε και την εικόνα του αγώνα. Γιατί όχι και το αποτέλεσμα 1-1. Αλήθεια, ο ΠΑΟΚ, κάποιος παίκτης θα το επαναλάβει στην Τούμπα, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Να πάρει την κόκκινη, μάλιστα τόσο ενωρίς όπως ο Ζομπά κόντρα στην ΑΕΚ.

Γιατί, όχι! Αν το ματς-φωτιά με τον Ολυμπιακό δεν κυλάει ευνοϊκά για τον ΠΑΟΚ, εύκολα να εκτροχιαστεί σε συμπεριφορά ποδοσφαιριστής του. Με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ προηγούνταν 1-0, ήλεγχε το παιχνίδι. Όταν ο Άκπομ μόνος του απασχολούσε τους τρεις σέντερ μπακ της ΑΕΚ, μάρκαρε και τον μέσο Άλεφ. Και ο Ζαμπά… βιάστηκε να πάρει κόκκινη.

Μη ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα αυτοκτονίας. Παραδοσιακά. Στην Τούμπα χάνει ματς στα χαρτιά και κερδίζει… τιμωρίες. Με άλλοθι ότι τον αδικάνε, ότι τον κυνηγάνε. Με τέτοια κουλτούρα ο ΠΑΟΚ δεν θα ξεφύγει από τη μοίρα του

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΟΚ ΜΕ «Χ» ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ