ΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ…

 

Το ξετρυπώσανε το ένα από τα παλιοτόμαρα που είχαν κάνει τη βρωμοδουλειά στον διαιτητή Τζήλο. Το ψάξανε, το διασταυρώσανε κι έβγαλαν το τελεσίδικο συμπέρασμα. ''Αυτός είναι!''.

Το 'μαθε κι αυτός, ο ένας από τους ενόχους, ότι τον ταυτοποίησαν και τον έχουν στο χέρι. Και σα μαλάκες κάποιοι σε κάποια ΜΜΕ περίμεναν πως και πώς να βγει το νέο από την αστυνομία. Άντε σήμερα, άντε αύριο να το μπουμπουνίσουμε το όνομα, να βγει μετά καπάκι στον αέρα και το όνομα του αντιπροέδρου.

Δεν το έκαναν τσακωτό τον ταυτοποιημένο, Τι να κάνει κι αυτός; Την κοπάνησε σαν κύριος. Μήπως θα ήταν πιο κύριος αν παραδινότανε; Αν διαμαρτυρότανε που καθυστερούσαν να τον συλλάβουν.

Δεν του είπε κανείς ''Εξαφανίσου!''.. Ούτε από την αστυνομία, ούτε από τη δικαιοσύνη. Ξέρεις, ότι αυτό... συνηθίζεται, όμως αν πρόκειται να βγει φυλακιστήριο σε δυνατό όνομα, κανένα εφοπλιστή, πολιτικό, καναλάρχη, τέτοιον.

Το 'σκασε ο έτσι στο εξωτερικό, λοιπόν. Τι να έκανε; Του είπαν ότι από φάτσα δεν μετράει και θα στεναχωρηθεί αν την δει πρωτοσέλιδη.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ