ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚ

 

Δεν γνωρίζω ποιανού ήταν η… ευρηματική ιδέα να ''γελοιοποιηθεί'' ο Ολυμπιακός με το γυναικείο βρακάκι σε κάθισμα του ΟΑΚΑ. Επειδή η ομάδα μπάσκετ των αδελφών Αγγελλόπουλων δεν συνέχισε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στο παρελθόν μια φορά και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ δεν κατέβηκε καν να παίξει με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω, όμως, ποιος, και δεν αποκαλύπτω όνομα, ανέλαβε να βρει το κωλοτρυπηδάτο σλιπάκι, και να ‘ναι αυτό κόκκινο, στα χρώματα του Ολυμπιακού.

Στο γήπεδο υπήρχαν αρκετές γκομενίτσες και κάποιες δεν είχαν πρόβλημα να θυσιάσουν το στριγκάκι τους, αρκεί να... ξεφτυλιστεί ο εχθρός. Ο χέστης. Ο κλανιάρης που κώλωσε, που εγκατέλειψε τον αγώνα. ''Γδύσου, μωρή, και θα πάρεις εκατό... ''. ''Όχι, θέλω διακό... '', είπε η κυρία, αλλά το δικό της ήταν ροζ. ''Εγώ φοράω κόκκινο!... '', πετάχτηκε άλλη, αλλά το δίνω με τρακό.

Ο τύπος βιαζότανε και της είπε ''Βγάλτο αμέσως και τσάκω τετρακό''. Έτσι γράφτηκε η ιστορία με το στριγκ που έφτασε μέχρι τα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στον οποίον κάποιοι είπαν ''μπράβο''. Και κάποιοι άλλοι χαρακτήρισαν αντρίκια τη συγγνώμην του για την κίνηση του με το στριγγάκι.

Δεν είχαν το δικαίωμα να επαινέσουν την συγγνώμην του μεγαλομετόχου. Γιατί μέχρι να απολογηθεί ο Γιαννακόπουλος, και να αναγνωρίσει δημόσια την απρέπεια του, οι χειροκροτητές του όφειλαν προηγουμένως να καταδικάσουν την απαράδεκτη ενέργεια του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ… ΗΞΕΡΕ, ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΙΣ ΒΙΖΟΝ ΓΟΥΝΕΣ