ΤΟ 4-1 ΚΑΙ ΤΗΝ… ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

 

Για θαύμα θα μιλήσει ο άσχετος από ποδόσφαιρο διότι εύκολα, και σωστά, διαπίστωσε ότι ο Ολυμπιακός στο β΄ ημίχρονο δεν ήταν… ίδια ομάδα με εκείνη του α΄μέρους. Τι, αλήθεια, συνέβη, βέβαια με τη συνέργεια της ΑΕΚ, και ο Ολυμπιακός από χαμένος στο γήπεδο και ηττώμενος μεταμορφώθηκε, με συνέπεια να φτάσει στο θρίαμβο του 4-1;

Οι αλλαγές του Μαρτίνς στο β΄ ημίχρονο. Η κουβέντα γίνεται κατόπιν εορτής και με βάση το τελικό αποτέλεσμα ο καθένας μπορεί να κάνει τον μαιτρ της κριτικής και της ανάλυσης του αγώνα. Το πράμα, όμως, είναι τζάμι, ξεκάθαρο κρύσταλλο στη συγκεκριμένη κόντρα χθες στο Καραϊσκάκη.

Ο Τοροσίδης πήρε τη θέση του Μεριά, ο οποίος από πλάγιος έγινε σέντερ-μπακ και αντικατέστησε τον Βούκοβιτς. Αμυντικός έμπειρος, κάποιας ηλικίας, πλησιάζει τα 34 ο Τοροσίδης, αλλά ψυχάρα. Ανήσυχος, με τάσεις επιθετικές και… απωθημένα να μπερδεύει μέσα στην περιοχή του τον αντίπαλο. Στοιχεία που δεν τα έχει, δεν τα έδειξε ο Τυνήσιος μπακ.

Στη θέση του συμπατριώτη του Ντίας ο Χριστοδουλόπουλος, η άλλη αλλαγή του Μαρτίνς, που κι αυτή ήταν σωστή, όμως δεν του έκατσε διότι τραυματίστηκε ο μέχρι το περασμένο καλοκαίρι παίκτης της ΑΕΚ. Επιθετικός, ο Γκερέρο, αντικατέστησε τον Λάζαρο, διότι διαφορετικά δεν θα έπιανε φουλαριστό ρυθμό ο Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος προπονητής με τις αλλαγές ήθελε να σπάσει την περίφημη και ομαδική αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ. Όταν και τα μπετά στο Καραϊσκάκη έβλεπαν πως ο Ολυμπιακός στο α΄μέρος ήταν εντελώς ανίκανος να οργανώσει παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη του ΑΕΚ. Μετά τη μεγάλη νίκη μπήκαν οριστικά στο συρτάρι οι υποψίες για αντικατάσταση του Μαρτίνς, τουλάχιστον μέχρι τέλους της σαιζόν.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΕΚ Η ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ