ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΑΕΚ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ!

 

Το τι ανοησίες γράφτηκαν σχετικά με την απόφαση της υπόλογης στην UEFA ΑΕΚ, για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Άγιαξ (φώτο), δεν αξίζει καν να τις σχολιάσεις. Μέχρι που μπέρδεψαν και τον πρώην της παλαιάς φρουράς της UEFA Κύπριο Μάριο Λευκαρίτη. Ίσως επειδή τυχαίνει να ‘ναι Κύπριος και ο άνθρωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσάνδρου.

Τουλάχιστον δεν έβαλαν στο παιχνίδι του παρασκηνίου την σύζυγο του Λευκαρίτη, με την έντονη παραποδοσφαιρική της δραστηριότητα. Οπωσδήποτε έπαιξε «παρασκήνιο». Δεν πήγε η ΑΕΚ με το σταυρό στο χέρι. Όχι, όμως, να κοντράρει προκλητικά τον Θόδωρο Θοδωρίδη που κουμαντάρει την UEFA και δικός του άνθρωπος, ο Λάκοβιτς, νταής και άμα λάχει πλακώνεται με τη μία, ο οποίος δεν θέλει ούτε να ακούσει το όνομα Λευκαρίτης.

Τελικά, η ΑΕΚ τιμωρήθηκε. Αυτά ότι έπεσε στα... μαλακά, είναι για εκείνους που ουσιαστικά δεν καταδικάζουν τα έκτροπα στο γήπεδο. Για τα οποία η ΑΕΚ θα πληρώσει 80.000 πρόστιμο και θα υποχρεωθεί να παίξει στο ΟΑΚΑ με κλειστές πόρτες σε δύο ματς ευρωπαϊκά. Άλλη ζημιά οικονομική, που θίγει και το ευρωπαϊκό γόητρο της ελληνικής ομάδας.

Κέρδισε στο «παρασκήνιο» η ΑΕΚ, γιατί ο ετήσιος αποκλεισμός της από την Ευρώπη είναι (;) σα να μην έπεσε, αφού έχει χαρακτήρα διετούς αναστολής. Κι αν στο προσεχές ή το μεθεπόμενο ματς της ΑΕΚ για το europa league κάποια καλόπαιδα ξανακάνουν τσαμπουκάδες; Ε, τότε πάει περίπατο η αναστολή για δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΔΥΝΑΜΟ