ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 

Σε μια εφημερίδα μετά την ισοφάριση 2-2 του Πανιωνίου στην παράταση είχαν βγάλει και τον τίτλο για το ματς-θρίλερ στην Τούμπα: Ο ΠΑΟΚ ΗΘΕΛΕ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ… ΝΤΑΜΠΛΑΣ! Να, που δεν προέκυψε ο αποκλεισμός του κυπελλούχου, ο οποίος στο 114 έκανε το 3-2 και στο 118 με πέναλτυ έφτασε στην πρόκριση.

Άξιζε τη νίκη και την πρόκριση ο ΠΑΟΚ και, τελικά, κέρδισε και τη… γκίνια του. Γιατί είχε ολοκληρωτική υπεροχή και αρκετές φάσεις να καθαρίσει στην… ώρα της την παρτίδα με τον Πανιώνιο. Ένας ΠΑΟΚ προβληματικός, πάλι στην Τούμπα τρεις μέρες μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Φανερό ότι η ομάδα δεν τραβάει, σέρνεται. Η κατοχή της μπάλας μακιγιάρει, κρύβει το πρόβλημα, που φάνηκε στην αναποτελεσματικότητα της.

Αργός ρυθμός στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, ολότελα προβλέψιμος, κυρίως από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αλλά και εμπιστοσύνης στο σκοράρισμα.

Από τον ΠΑΟΚ δεν περιμένεις να πάρει το πρωτάθλημα, και το νταμπλ, αλλά με τα ακριβά συμβόλαια παικτών κι ένα ρόστερ με πολυτέλεια επιλογών, να βελτιώνεται και να εξελιχθεί σε αξιόπιστη ομάδα ικανή για το καλύτερο στην Ευρώπη. Αυτά τα κρίσιμα ματς, σαν το χθεσινό, προσφέρονται για ''εκπαίδευση'' εν όψει των προσεχών... εξετάσεων του στα κύπελλα Ευρώπης.

Στον ΠΑΟΚ πρέπει να μάθουν ότι αν κάποιο παιχνίδι στραβώσει, σαν το χθεσινό με τον Πανιώνιο, για να κερδηθεί, απαιτείται υπερπροσπάθεια. Οι παίκτες να χύνουν αίμα, να μην κωλώνουν σε θλάσεις, γράμπες και σία.

Διαβάστε ακόμα:

''ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ'' ΛΕΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ!