ΤΣΙΜΠΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ

 

Ο Ουάρντα, λέει, πρόσβαλε την ΑΕΚ. Μία ακόμα ανοησία που βγήκε στον αέρα. Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή την ανοησία την υπέγραψε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τι άλλο να δούμε!

Ποιος είναι ο Ουάρντα; Ο κανένας. Αυτός είναι. Ένας αλλοδαπός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που σήμερα παίζει εδώ, μ’ αυτή τη φανέλα, αύριο σ’ άλλη ομάδα, σ’ άλλη χώρα. Είναι δυνατόν ο όποιος Ουάρντα να μειώσει κοτζάμ ΑΕΚ;

Ο Αιγύπτιος σήκωσε ένα «μήνυμα» χυδαίο, λέει, σε βάρος της ΑΕΚ. Μία ανάρτηση υβριστική για την ΑΕΚ. Δεν το λένε καλά. Ο δανεικός στον Ατρόμητο παίκτης τα έβαλε με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Άλλο αυτό.

Άλλο τα βάζω με τον πρόεδρο ή τον προπονητή της ομάδας, άλλο με τους παίκτες ή την εξέδρα της. Και άλλο με την ομάδα, το όνομα της, την Ιστορία της. Άλλο αυτό, αστοιχείωτοι.

Πέρα απ’ αυτό. Μ’ αυτό που διέπραξε ο κάποιος Ουάρντα απλά μείωσε τον εαυτό του. Όχι την ΑΕΚ! Και γιατί, ωρέ ανόητοι, ο ιδιοκτησίας ΠΑΟΚ παίκτης ξεπέρασε τα όρια; Όχι, βέβαια, για να μειώσει την ΑΕΚ, αλλά για να κερδίσει τη συμπάθεια της παοκτσήδικης εξέδρας. Να πουλήσει παοκσήδικο οπαδισμό.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ Η ΧΡΟΝΙΑ