ΠΑΡΑΛΟΓΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΟΚ

 

Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ντέρμπυ βάπτισαν το ματσάκι Παναθηναϊκού- ΠΑΟΚ. Από πού κι ως που; Μόνο έκπληξη δεν ήταν που η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε περίπατο στο ΟΑΚΑ και πήρε εύκολα μια ακόμα νίκη.

Στην κατάσταση που σήμερα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να κοιτάζει στα μάτια τον σίγουρο πρωταθλητή που δεν έχει χάσει ματς και πάει αφρενάριστος. Μεγάλο όνομα ο Παναθηναϊκός, για να φουσκώσει και να πάρει το ίδιο μπόι του ο ΠΑΟΚ θα χρειαστούν κάποια χρονάκια, ίσως και δεκαετίες, όμως σήμερα η ζυγαριά άλλα πράγματα δείχνει.

Κάποτε ο Παναθηναϊκός ζούσε σε παλάτι, σήμερα κουτσοβολεύεται σε ταπεινό διαμέρισμα λαϊκής πολυκατοικίας. Πως, λοιπόν, μιλάνε για… ντέρμπυ. Το λες έτσι αν σε αναμέτρηση οι δυο αντίπαλοι είναι ισοδύναμοι ή περίπου. Περιπαίζουν τον Παναθηναϊκό όσοι τον αντιμετωπίζουν σα να μην έχει χρέη, σα να κυκλοφορεί και να οπλοφορεί με το αγωνιστικό οπλοστάσιο του ΠΑΟΚ.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα βρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τον ΠΑΟΚ και σήμερα η ΠΑΕ της Θεσασαλονίκης δεν τους θέλει. Από την άλλη, μόνο ένας ίσως,, άντε ενάμισυ παίκτες του Παναθηναϊκού θα είχαν τύχη σήμερα στην ενδεκάδα, ακόμα και στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Με ποια λογική, λοιπόν, να έχει απαίτηση ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει στα ίσα τον αυριανό πρωταθλητή. Είναι εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας να χαρακτηρίζεται… ντέρμπυ το παιχνίδι ομάδων με στόχους εντελώς διαφορετικούς στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!