ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

 

Μόλις ένα χρόνο έχει περάσει από την αλησμόνητη εκείνη μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης, με το κουμπούρι στο ζωνάρι, έκανε επέλαση με τους μπράβους του εντός αγωνιστικού χώρου και στη διάρκεια παιχνιδιού. Άσε, λοιπόν, να περάσουν κάποια χρόνια, τουλάχιστον καμιά δεκαριά, και μετά βλέπουμε πότε κι αν ποτέ θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Δεν βιαζόμαστε. Υπόδικος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα, έγινε κι άλλη αναβολή της υπόθεσης στο μονομελές της Θεσσαλονίκης. Κάτσε πρώτα να σηκώσει την κούπα η ομάδα και έχει ο θεός, θα βρεθεί ο καιρός να κάνει το καθήκον της η δικαιοσύνη.

Να πούμε την ουσία της ιστορίας; Ό,τι έγινε, έγινε. Αυτή είναι η ουσία. Η όποια καμπάνα δεν έχει να προσθέσει ή να αφαιρέσει από τη ξεφτύλα του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν, αυτό είναι. Της ντροπής. Αν περιμένουμε κάτι, είναι το χειρώτερο. Κι απ’ αυτό του Ιβάν με το πιστόλι χειρώτερο; Ναι, κύριε.

Σιγά, ρε, που θα περιμένουμε το δικαστήριο. Λέω μόνο τούτο. Αν αφεντικό ΠΑΕ ορμούσε στο χορτάρι με συνοδεία και οπλισμένος, το αίσχος αυτό θα το καταδίκαζαν από τους οργανωμένους της ομάδας μέχρι τον πρωθυπουργό. Εδώ, στο μπουρδέλο, έπεσε σιγή ασυρμάτου. Γιατί αυτοί είμαστε. Πάντα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ…