ΣΙΚΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΑΕΚ- ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 

Η Λαμία κάνει την έκπληξη της εικοσαετίας με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τα ημιτελικά του κυπέλλου, μέσα στο Καραϊσκάκη. Στους «4» και μια ακόμα «μικρή» ομάδα, ο Αστέρας Τρίπολης. Και επιτόπου και φόρα παρτίδα ο αποδυτηριάκιας έκανε την αποκάλυψη. Η κλήρωση θα στηθεί, με παγωμένα στην κατάψυξη ή τρυπημένα με καρφίτσα μπαλάκια και θα αποκλειστεί η περίπτωση να βρεθούν αντίπαλοι η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Διάβασε εδώ, για του λόγου το αληθές το ρεπορτάζ στις 2 Μαρτίου με τίτλο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!

Έτσι κι έγινε. Που σημαίνει ότι... δικαιώθηκε ο αποδυτηριάκιας; Όχι μόνον, αλλά και οι 99% των «φιλάθλων» που είναι σίγουροι για τη σικέ κλήρωση. Αν γίνει γκάλοπ στους χτυπημένους από μόνιμη καχυποψία Έλληνες, το 98,5% συμφωνεί ότι η κλήρωση βρωμάει.

Αυτός είναι ο Έλληνας. Δώστου συνομωσία και παρ’ του τη ψυχή. Κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Τα πάντα όλα αποφασίζονται από κύκλους σκοτεινούς. Από συμφέροντα βρώμικα. Γι’ αυτό ο κόσμος νοιώθει προδομένος. Και επειδή δεν εξαρτάται απ’ αυτούς, το παρόν και το μέλλον του, πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Έτσι έμαθε ο Έλληνας. Δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα. Ότι οι θεωρίες συνωμοσίας, που λένε οι κουλτουριάρηδες, είναι πραγματικότητα. Όχι απλά υποψίες, φόβοι.

Φως φανάρι, λοιπόν, και ντροπή τους που... έστησαν το έργο και στο κύπελλο. Για να φέρουν στον τελικό τον ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!