ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

 

Η γνωστή ανοησία. Στον τελικό του κυπέλλου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Το λένε και το υπογράφουν και σοβαροί της πλάκας. Όχι κάποιοι της πλάκας της πλάκας, αλλά σοβαροί της πλάκας. Κυκλοφορούν και τέτοιοι.

Κατ’ αρχήν δεν έχουν προκριθεί ακόμα στον τελικό του 2019, τόσον ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ, όσον και η φιναλίστρια 2018 ΑΕΚ. Θα χρειαστεί να περάσουν τον ημιτελικό. Να αποκλείσουν τον Αστέρα και την Λαμία, αντίστοιχα.

Στο ποδόσφαιρο δεν ισχύει κανένα, και ποτέ, «ξεκαθάρισμα λογαριασμών». Είναι ΠΑΕ, όχι συμμορίες του υποκόσμου σε πόλεμο. Ποια από τις δύο φατρίες θα πάρει το επάνω χέρι στα ναρκωτικά και την πορνεία, στην προστασία και τον παράνομο τζόγο.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το εσαεί. Το επίρρημα. Άλλο το ρήμα, άλλο το επίρρημα. Κι άλλο η λέξη ρίμα. Κάθε λέξη έχει την ορθογραφία της, τη ορθότητα της στη γραφή. Το λέω γιατί την μπουρδελιάζουν συνεχώς την γλώσσα. Τι λέγαμε;

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το εσαεί. Το για πάντα. Είναι σίγουρο ότι και τα επόμενα εκατό χρόνια θα είναι αντίπαλοι δυο- τρεις φορές το χρόνο οι δύο ομάδες. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ποιο ξεκαθάρισμά λογαριασμών, λοιπόν. Είναι μια κόντρα, και προγραμματισμένη και δεν τελειώνει ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΖΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΛΑΜΙΑ