ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ''ΒΟΗΘΗΣΕ'' Ο... ΑΠΙΑΣΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

 

Ο δικαστής που ''δικαίωσε'' τον Παναθηναϊκό και του έκανε τη χάρη να δεχτεί την ένσταση του είναι εκείνος που έριξε μείον 3 βαθμούς στην ΑΕΚ. Για επεισόδια οπαδών της πρωταθλήτριας στο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Άρα ένας δικαστής αυστηρός. Και για τους... προχωρημένους της πιάτσας ένας δικαστής ''άσχετος'' με τα ποδοσφαιρικά, ο οποίος μάλιστα δεν έχει και κάποια οπαδική προτίμηση, όπως όλοι. οι άνθρωποι.

Ούτε πέρασε, λοιπόν, από τη σκέψη ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να... πλησιάσουν τον συγκεκριμένο δικαστή. Τέλος πάντων να ''δουλέψουν'' στο μέτρο του δυνατού μια κάποια... προεργασία ώστε η ομάδα να πέσει στα μαλακά.

Τελικά, ήταν έκπληξη η περίεργη απόφαση και να μειωθούν από 6 σε 3 οι βαθμοί που θα αφαιρεθούν, και να... συνεχιστεί το ματς με τον Ολυμπιακό. Να θεωρηθεί υπαίτιος ο Παναθηναϊκός μόνο για τα επεισόδια, όχι και για την απόφαση του διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι.

Και στον ΠΑΟΚ δεν είχαν αφαιρεθεί βαθμοί, όταν τραυματίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά στην περίπτωση εκείνη δεν είχε αρχίσει το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έφαγε καμπάνα μόνο για τον τραυματισμό αντιπάλου.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ